Hogy zajlik nálatok a reggel? Hány órakor kelsz ill, ébreszted a gyerekeket ha viszed őket oviba, isibe? (beszélgetés)
én 7kor kelek, hacsak a srácok nem ébrednek hamarabb. még egy kis mese nézés reggel, öltözés, mosakodás, stb... reggeli, bár a nagy reggelizik az oviba, aztán 8 elött indulunk az oviba.gyalokis 10-15 perc, de ebben a rossz időben kocsival megyünk.
Ha a párom is itthon van és korán le, akkor én kb 10 perccel korábban kelek mint ő, kávét készítek neki és utánna ébresztem. hétvége a lustizásé reggel.
végül is igazad van:))
én a gyerekek és a párom előtti időkben több mint 7 évig állandó éjszakásként dolgoztam igy mind a mai napig képtelen vagyok mélyen aludni emiatt.
tehát a nap bármely szakában képes vagyok kiugrani az ágyból, igy szerencsére nem okoz gondot a korán kelés.
sajna a pozitív energia kiveszett már belőlem de szerencsére a gyerekek nekem is tovább viszik igy ők nevettetnek meg kora reggel és nem én őket.
te aztán lelkiismeretes vagy nem mondom. képes vagy reggel 5-kor azért felkelni hogy tornázz?
anyám:))
én fel nem kelnék azért az tuti..egész életemben sportoltam mára a hátam közepére nem kivánom..
és reggeli nálunk nincs mert muszáj menni 6.45-kor hogy a párom is beérjen dolgozni.
igy fejenként egy kakaó a többit majd az oviban reggelikor.
sziasztok!
mi 6 kor kelünk a gyerekek 6.15-kor. a párom viszi a nagyot oviba 6.45-kor. én a kicsit még első pár nap míg megszokja az ovit és megismeri az új helyet a bölcsi után. utána a párom fogja mindkettőt vinni, én meg hozom őket haza.míg bölcsis volt a fiam apa vitte őt is és a nagyot is.
Mi a lányommal a nehezen ébredő típusba tartozunk :-( Így, hogy mire "szalonképes" legyek mire őt ébresztem, félórával előbb kelek, mint ő.
Tehát: én 6-kor kelek, készítek egy 3in1-et magamnak és bedőlök a tv elé bambulni. 1/2 7-kor keltem a lányom. Neki is jár félóra bambucizás :-) Közben odateszem neki kis tálkában a chokapic-ot meg egy pohár vizet. 7-ig én megmosdok, felöltözök és elkészítem a tízóraiját. 7-től öltöztetem, fésülöm a lányom, ő is mosdik stb... és 7 óra 25-kor beülünk az autóba.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- Smink gyerekeken
- 12 évre csökkentenék a büntethetőségi korhatárt. Gyerekeket börtönbe?
- Hány éves kortól lehet külön szobába "költöztetni" a gyerekeket?
- Nálatok hogy zajlik az anyák napja?
- Nálatok hogy zajlik egy hajvágás, kb. 3 éves gyermeknél? :-)