Nagyon szomorú vagyok... Segítsetek! (beszélgetés)
Szia! Mi újság?
Helyre rázódtatok?
Mondtad nem szeret beszélgetni, de ha megkérdezed mire vágyik, elmondja?
Ha elmondaná, tudnád kezelni?
Szia!
Próbáljatok meg kettesben elmenni egy hosszú hétvégére valahová. Hidd el sokat segítene a kapcsolatotokon .
Ennek nem volt előzménye? Mondjuk, hogy túl sokszor voltál “fáradt”?
A szürke hétköznapok is elég károsak néha!
Ezt most miért nekem tolod?
Azért mert nem azt kérdezném, hogy miért?
Ez egy nagyon érzékeny dolog, ha nem jól sül el a kommunikáció, lehet rosszabb lesz!
Mivel védekezik ? Egy életen át nem fog csak "kézimunkázni". Vagy a nejével lesz ( újra) szex vagy mással. Ő is tudja, hogy nincs szex, ahogy a neje is. Nem is értem, mit gondol a férj, meddig mehet ez így ?
A "mostanában" vajon mennyi idő ? Egy hónap ? Több ?
Csak beszélgetni kell a problémáról, nem vádolni, támadni. Nyugodtan, szeretettel is lehet beszélgetni, de őszintén !
Sok férfinek érzékeny téma ez! Azt mondtam lehet, hogy védekezni fog! Lehet kérdezni, de szerintem és hangsúlyozom, hogy szerintem nem rákérdezni kellene!
Nem én írtam, hogy nincs, te írtad, én arra reagáltam, amit te írtál!
F.i. ezt írta : "Velem mostanában nem szexel." Nem azt írta, hogy ritkán vagy keveset. A többször azt jelenti,hogy van szex, csak kevés.
Miért támadna a férj ? Nem lehet kérdezni őszintén ? Azt írta a feleség, hogy ezenkívül minden rendben náluk. Ha védekezik és támad a férj, átfutna a fejemen, hogy (esetleg) van valakije... vagy lesz, ha a nejével leszokik a szexről.
Szerintem a miért nincs ? …rossz megközelítés! Védekezni fog és lehet támadni!
Inkább mi lenne ,ha többször szeretkeznénk, hiányzik az intimitás!
Viszont a titkos masztikról sem fog leszokni! De arra is van “orvosság “ugye!
Miért nem kezdeményezel te? Lehet pont téged "kímél", mert alszol, fáradtnak tűnsz, vagy csak egyáltalán semmi jelét nem adod, hogy szeretnél együtt lenni vele.
És így neki egyszerűbb és gyorsabb is, minden fakszni nélkül.
Egyébként megalázó akkor lenne, ha mikor kezdeményezel elutasít...
Nem tudom, mennyi idő az a " mostanában" ? Amikor legközelebb szabadnapos lesz, vagy hétvége jön ( ma vagy holnap), beszélgess el vele, mikor nyugodtan kettesben vagytok. Csak annyit mondj, hogy hiányoznak az összebújások, az intim kapcsolat vele, és nem érted, mi történt, mert nem rajtad múlik, Te szereted és vonzódsz hozzá. Mondja el, ha valami gondja van, bármi az. És ne hagyd, hogy lerázzon, addig beszélgess vele, még meg tudjátok beszélni a problémát, és meg is oldjátok, ha nem is azonnal.
( A legszomorúbb az lenne, ha már nem kívánná Veled a szexet, elmúlt volna a vonzalma, de reméljük, nem erről van szó.)
Melyik korosztályba tartoztok ?
Én több több, mint 40 év házassággal a hátam mögött a " minden problémát meg kell beszélni" híve vagyok. A hallgatás, a szőnyeg alá söprés nem old meg semmit, sőt, ronthat a helyzeten.
Szia! Minden férfi maszturbál! Sok nő is! Most ez arcul csapott! Ez miatt ne gondolkodj el a váláson, nem megcsalt! Fordítsd a hasznodra!
Ha érdekel hogyan, írj nekem! Bár én leírom itt is, nem vagyok szégyenlős! 😉😘
Sziasztok!
Én egy feleség vagyok, van két lányom. A férjem a munkájából elég későn ér haza, általában ilyenkor én már alszom. Reggel mikor mi elindulunk, ő még alszik. Hétvégén persze együtt ébredünk és hétköznap mikor szabadnapos együtt fekszünk le. Tehát van házas életünk. Pár hete arra lettem figyelmes mikor este vagy reggel forgolódtam az ágyban félálomban, hogy a férjem a telefonján felnőtt filmet néz és közben önkielégítést végez. Egy ideig nem foglalkoztam vele, csak mikor sűrűbben fordult elő. Egy alkalommal a telefonjában megnézetem a keresési előzményeket és hát nem tévedtem, jól láttam a dolgokat... mondhatom, minden nap reggel este csinálja. Velem mostanában nem szexel.
Annyira rosszul érzem magam, olyan megalázónak érzem, annyira fáj a lelkem. Úgy érzem magam, mint akit összetörtek, megtiportak. Nem szóltam neki, hogy tudok róla.
Egyébként szép életünk van, anyagi biztonságban élünk. Jelenleg úgy érzem, hogy így én nem tudok, akarok vele élni. Nagyon szomorú napjaim vannak, boldogtalan vagyok.
Segítsetek, mit tegyek?