Meghalt Alain Delon. Nagyon szomorú vagyok, nincsenek... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nálunk is így mondják.
Tulajdonképpen ugyanazt fedi, mert ha teszem azt, egy elhunyt személy simlis volt, és akkor elmondani róla az igazat, sárt dobálni, hááát...inkább maradjunk már csendben. Otthon négyszemközt :)
Köszönöm, hogy utána néztél és bemásoltad! Ez a szólás/közmondás felénk így terjedt el és aszerint használom.
Persze, Neked van IGAZAD.😎
Én nem úgy ismerem ezt a közmondást.
Ha te többre értékeled az a te véleményed. Ezzel pedig nem fogok vitatkozni.
Viszont nem értem, hogy miért nem lehet az enyémet elfogadni?
Egészen pontosan így hangzik: halottról jót vagy igazat.
Ennél azért kicsit több volt. Színészként is, producerként is.
Felkapott arca volt a korának, igaz, de nem ok nélkül. (És ebben nyilván benne van az is, vonzó volt a megjelenése, azonban sSzínészként sem volt átlagos.)
Nyugodjon békében!
A kor felkapott arca volt."
Lekicsinyítést/?/ érzek ebben a mondatban
Életműdíj semmi? És egy nagyon vonzó férfi volt, bár nem ez indokolja hogy világszerte megemlékeznek róla
Nyugodjon békében!
Nekem nem volt kedvencem és a filmeken látott alakításait sem értékelem nagyra. Dehát, ízlések és... + halottakról jót vagy semmit.
A kor felkapott arca volt.
Legyen neki könnyű a föld!
Tini koromban kaptam tőle dedikált képet. Ereklyekènt őriztem!
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálsz ha nagyon szomorú vagy?
- Nagypapám meghalt január 19-én és azóta folyton vele álmodok...vajon üzenni akar?Mikor tudom "elengedni"? Nagyon szerettem:(:(
- Nagyon szomorú vagyok.
- A cicámnak nem tudom mi baja lehet nagyon szomorú nem csak mérgezett egeret ehetett vagy mérget?
- Nagyon fog Jani hiányozni reggelente, szomorú vagyok. De...
- Fiatal vagy, mégis szomorú vagy, mert beteg vagy, lelkileg padlón vagy( pánikbetegség stb).? Nincsenek igaz barátaid? Akkor barátkozzunk :)