Nagyon száraz, vízhiányos a bőröm. Milyen alapozót ajánlatok rá? (tudásbázis)
Szerintem keress valami jo arckremet, ami szaraz vizhianyos borre valo es borradirt, amit 1-2 naponta estenkent hasznalj, akkor lehamlasztod azokat az elhalt bordarabkakat es nem lesz csunya a borod, hanem sima lesz.
En szemely szerint nem hasznalok alapozot, csak pudert, tul tomenyek az alapozok es eltomitik a porusokat, pattanasos leszek toluk.
En a No7 pudert hasznalom, ezt nagyon szeretem, nincs ugymond semmi szine annak, amit hasznalok, szoval csak szep simava varazsolja a borom es nem latszik ratja a mas szinu vakolat.
Szia!
Én a Rimmel stay matte alapozóját használom. Azért szeretem, mert nekem az orrom meg a szemöldököm akár mennyit kenem, akár mivel örökké hámlik. Nem tudom miért:S A legtöbb alapozót ha felkentem mindig nagyon látszottak azok az apró kis "bőrkék", de ez alapozó annyira hidratál, hogy gyakorlatilag teljesen eltünteti őket. Én ajánlani tudom csak, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem egy erős alapozó, a durva bőrhibákat nem tünteti el én egy erőteljesebb színezett hidratálónak mondanám:)
További ajánlott fórumok:
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Milyen fiúneveket ajánlatok kisbabának?
- Nagyon vízhiányos a bőröm. Mit tudnátok tanácsolni ami használ is?
- Tud valaki ajánlani olyan alapozót, ami nagyon világos, majdnem fehér?
- Hat éves kislányomnak a hidegben nagyon kiszáradt az arcbőre, mit ajánlatok mivel kezeljem?
- Tudtok ajánlani állatkísérlet-mentes alapozót nagyon fehér arcbőrre?