Tud valaki ajánlani olyan alapozót, ami nagyon világos, majdnem fehér? (tudásbázis kérdés)
Mindhalálig..
Ölipuszi
Lancome, Mac, Bobbi Brown?
Utóbbi kettő professzionális termék, mindkettő , mindhárom magas minőség..Antea Angliában, mit szólsz?
Ha korrektor, akkor YSL Touche Eclat 2.
mindhalálig..
:)
Bocs, nem tudtam, hogy nem "hazai" vagy. Így tényleg nagyobb lenne a postaköltség, mint az alapozó.
Nagyon jó ötlet, megnézem a honlapjukon ezt a hab alapozót.
Egyébként Estée Lauder függő vagyok, a krémjeik is nagyon jók és a dekorkozmetikumjait is használom. Az volt a gondom, hogy amit itt árulnak nekem nem elég világos. lehet, hogy repülőtéren, vagy Bécsben kapnék világosabbat. Köszi a tippeket.
Pusz Mari
(Ha nem titok elárulod, hol élsz ?)
A Bourjois kozmetikumok nem rossz minoseguek (allitolag a Chanel arban elerhetobb valtozata), de vagy 6-8 eve hasznaltam ettol a markatol es akkor sem alapozot (volt egy szuper voros koromlakkjuk, amit egyben le lehetett a koromrol huzni, azt nagyon szerettem, mert a vorosekkel altalaban lemosasnal kuzdeni kell :)).
Szerintem a Dior alapozok nem tudnak tobbet, mint a Max Factor-ok, fedesre pedig kb. kozepesek, ha pedig zsiros a bor, a matt is kenodik, ha az arcodhoz ersz, huzhatsz egy csikot rajta :S
Ha a kezeden kiprobalod, nem latod rajta, hogy az arcborod milyen par oraval kesobb, miutan felkented.
Nem Mo-on lakom, ugyhogy a postakoltseg lenne annyi, mint a bolti uj ara es mar nem is mai "tyukok".
Nezd meg a Bourjois honlapjan, hogy van-e hab allagujuk, lehet csak Magyarorszagon nem aruljak, mert nem volt ra igeny (egyebkent is ugy remlik a magyar paletta nem volt tul nagy), de talan szomszedos orszagban megkapod. Ahol most lakom nincs igeny a nagyon vilagos alapozokra, Laudertol a Fresco a legvilagosabb arnyalat, amit itt kapni lehet, 1 orszaggal odebb viszont mar teljes paletta van.
Ha olcsón eladod én lehet, hogy vevő lennék rá. Kipróbálnám, hátha..
Nem tudom Neked milyen típusú a bőröd. Száraz vagy normál ?
Pont ezt a nyomósat mondták nekem. persze nem szeretnék úgy kinézni, mint a lárva, viszont kell, hogy valamit fedjen. Egyrészt 44 vagyok, másrészt , ha nem fed, akkor kipattog a bőröm ettől a kiváló Bp-i levegőtől. Ezért vacakolok ennyit.
Legyen nagyon világos, hidratáló esetleg ránctalanító, matt és fedő. Sok a bajom, nem ???
Régen volt aegy hab állagú a Bourjo.. ától az valami fantasztikus volt. Sajnos megszüntették a gyártását, azóta keresek.
Legalabbis szerintem, amugy a Diorskin Sculpt es Diorskin Ultra-mat-ot probaltam, mindket uvegbol par nyomasnyit hasznaltam, annyira nem jott be.
Egyebkent lehet masnak megfelel.
Nekem is fehér bőröm van, de nem merek venni alapozót, mert száraz-zsíros bőröm van, és csúnya, ha felkenem...
Sok pénzt kiadni meg nem merek egy drága cuccért, mert ha nem jó, kidobhatom...
Pedig nekem is jó lenne egy...
Ezek a márkásak mennyire jók ilyen szempontból? :$
Sziasztok !
Nagyon fehér a bőröm, főleg télen. Tud valaki ajánlani olyan alapozót, ami nagyon világos, majdnem fehér ? Hiábakeresem , nem sikerül rátalálnom. Mindegyik sötétebb és olyan ronda, ha nyaknál elválik a szín.
Előre is köszi.
További ajánlott fórumok:
- Tegnap festettem a hajam "violet" szinből majdnem fekete lett. Mivel lehet sürgősen világositani rajta?
- Jó alapozót keresek világos, sápadt száraz bőrömre.Sok folyékonyt használtam már de egyik sem jó:-( Mind foltos.Tudtok 1 jót ajánlani?
- Vírusos hasmenésnél előfordulhat világos, majdnem fehér széklet?
- Nagyon száraz, vízhiányos a bőröm. Milyen alapozót ajánlatok rá?
- Majdnem fekete hajból /festett/, hogyan lehet hajkíméléssel a legrövidebb idő alatt világos barnát csinálni?
- Tudtok ajánlani állatkísérlet-mentes alapozót nagyon fehér arcbőrre?