Nagyon rosszul esik, hogy 2 éve hozzám se ért... De még... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ha dugjuk ha nem dugjuk, a nőket néha tényleg nehéz elviselni.
Mi pasik, sosem tudjuk mi a jó..-))
Nem is értem hogy gondolhatod azt, hogy ő rossz lánynak néz majd az miatt, hogy igényelnéd a szexet!? Két nap is sok, nemhogy 2 év!!!
Vállald, hogy kívánod, ha ő rosszul reagálja le, akkor sem veled van a baj!
Megmondhatod neki, hogy inkább leszel ribizli, mint hogy szex nélkül élj! Van egy kedvenc mondásom!! Azé a föld , aki megműveli! Ha itthon nem gondoznának, megtalálnám a módját hogyan jussak a betevőhöz! A szex egy alappillér a kapcsolatban, ha nem működik, akkor mérgező lesz a kapcsolatra!
Kemények itt néhányan mint a vidia
Két év igencsak hoszú idő, megviseli mindkét felet és igen, ahogy irta valaki, pszichésen.
Nem kell rögtön arra gondolni hogy a férj féredug. Bizonyára lehet más oka is
Azt nem lehet tudni, hány évesek
Mert egy nő élete végéig nő, de a férfi nem igy működik.
Marha könnyű azt tanácsolni hogy valaki kapja fel a bőröndjét és váljanak el
Az nehezen fér a fejembe hogy ne lehessen szóba hozni a helyzetet
A fórumnyitó is érdekes, hogy "örömlánynak" nézi a férje ha beszélgetést kezdeményezne
Miért is? Ezt csak ő gondolja szerintem
Beszélni kell róla otthon, de nem hisztériázva
Hiszti majd akkor ha egy másik nő is van az "ágyban"
Sajnos, a fórumnyitónak sajnos. Mert neki rossz ez rossz hír. Sztem nem sajnos. Jól írtad. Ülünk a jó meleg szarban....
Azért azt tudod h tuti félrejár mert máshol megkap mindent. Te meg nem piszkálod emiatt. Ő meg elégedett.
Nők vagyunk, erősek vagyunk. Lépni kell. Vagy ennyire nem szereted magadat?!
És ha ribinek nevez emiatt? Akkor hülye... A férfiak szeretik ha egy nő az ágyban "ribi"
Ne viccelj! Csak vagy olyan kapcsolatban "életed párjával", hogy nem tekinti ribinek a feleségét, ha az szeretkezni szeretne.
Lehet így élni, ha az mindkettőnek megfelel, attól még lehettek jó pajtások. De ezek szerint csak neki jó. Vagy neki se, csak neki van valaki más.
Tehetsz magadért, vagy maradhatsz áldozat. A döntés a tied.
Majd ha jönnek a betegségek, akkor muszáj lesz lépni.
Én így voltam, bár nálunk "csak" kevés volt a mennyiség, de nagyon beteg lettem és igen, játszma is volt a volt férjem részéről.
Azóta elváltam, a gyerekeim nagyon hiányoznak, de már felnőttek és tudunk találkozni, nehezebben élek anyagilag és még millió rossz következmény van, de az új párommal boldogabb vagyok.
És mi az h nő létedre? Ha baszatlanok (bocsánat) szeretet, érintés hiányosak vagyunk még nehezebb minket elviselni...
Neked nem lehetnek érzéseid, igényeid? sajnos rosszfiú jol írja.... lépned kell
2 dolgot tehetsz. Jelzed neki, lépéseket teszel h ne így legyen, vagy lelépsz. Ez nem kapcsolat, ez nem élet. Ennél többet érdemelsz.
Szeresd és tiszteld önmagad, mert anélkül nem fogsz kijönni ebből a szituból. Merd megtenni it meg kell.
Vagy vmi ami hátráltat? Az h szereted az nem válasz....
További ajánlott fórumok:
- A kutyáink nagyon rosszul vannak
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Anyagilag nagyon rosszul állok. Sosem volt még ennyire vészes.
- "Nevelési probléma. Maga valamit nagyon rosszul csinál!"
- Mindig rosszul vagyok ha autóval utazom. Nagyon kellemetlen számomra ez. Mit tehetek ellene?
- Nagyon rosszul esik, hogy anyósom 24 év házasság után sem...