Nagyon örülök, hogy lehűlt kicsit a levegő!!! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A hirtelen jött 20 fokos lehülés okozhat hideg érzést. Pedig most is volt 20-22 fok napközben.
Ez a napsütés már nem olyan, mint évtizedekkel ezelőtt. A növényeimet vagy takarom vagy hőgutát kapnak. Egyszerűen elszáradnak, pedig locsolom őket reggel, este.
Van persze a tavaszi napsütés, aminek örül a természet és az ember szíve, mert az életet hordozza.
Az a napsütés ami megbetegít már nem a barátunk.
Ezen annyira jót mosolyogtam. Nem bírom a meleget gyerek korom óta. Minden évnyitón évzárón elájultam a melegben. Akkor még nem úgy volt, mint most. Ennek örülök, hogy itt már nem a tűző napon állnak a gyerekek több órát.
Én is szeretném jól tűrni a meleget, de nem megy...
Szoktam mondani, hogy még a szemgolyóm is izzad:)
A "telet" imádom! Igyekszem mindig annak örülni, ami van, de sajnos rosszul vagyok a melegtől minden téren.
További ajánlott fórumok:
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit!
- Foghúzásom lesz fél2-kor! Bíztatnátok kicsit? Nagyon félek!!!
- Középhosszú szőrű házicicának nagyon hullik a szőre, érdemes lenne cicakozmetikán kicsit levágatni?
- Miután tejet iszok, a hasam nagyon felpuffad, és kicsit fájni is kezd a gyomrom.Mitől lehet?