Myomával szültem (beszélgetés)
Szia:)
A kereszttesóm felesége áprilisban szült.Miómája volt neki is.Császárral szült,egy kalap alatt a miómát is kiszedték neki.Simán meggyógyult,semmi komplikáció.
Ne izgulj,semmi baj nem lesz:)
szia! hát én nem szerencsére, de sógornőm igen. ő már a terhessége végét is nagyon nehezen viselte, jóval túl is hordta a gyereket és igazából az utolsó jó egy hónap nála nagyon nehéz volt, mert pokoli fájdalmat okozott neki az, amikor mozgott a gyerek. szülésére már nem emlékszem, de arra nagyon, hogy szülés után nagyon rosszul volt, nagyon vérzett, mondta is, de erre megkapta, hogy teljesen normális, hogy vérzik. (megjegyezném: szült már egy gyereket, szóval nem hülye) aztán kiderült, hogy valóban annyira vérzett, hogy állítólag 7 percen múlt az élete... úgyhogy megműtötték ott frissiben, azt hiszem kipucolták a méhét vagy mi, de igazából nem tudták megmondani, mi volt a gond?
ja és természetes úton sikerült. sajnos azóta felrobbant a miómája, úgyhogy minden jel szerint kiveszik a méhét.
sziasztok!
szült valaki myomával?
34 hetes vagyok,és érdekelne,hogy volt e probléma szülés közben,vagy minden simán ment?
befolyásolta a vajúdást?császár lett?
hogy zajlott az egész?
További ajánlott fórumok:
- Baján szültem/szülni fogok
- 2006 szeptemberében szültem
- Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza?
- Január elején 2. császárral szültem, most újra terhes vagyok...gáz?
- Császárral szeretnék szülni! Császárral szültem, mert igy akartam!
- Debreceni kórházban ki foglalkozik myomával?