Mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve recept
A Mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve hozzávalói:4 db egész csirkecomb,
4 evőkanál mustár,
őrölt fehér bors,
4 dl tejszín (natúr, cukor nélküli),
3 evőkanál étolaj,
só.
A Mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve elkészítési módja:
A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk. Besózzuk, mustárral bekenjük. Borssal megszórjuk, és egy éjszakára hűtőben, lefedve pácoljuk. A csirkecombokat egy olajjal kikent tepsibe tesszük, ráöntjük a tejszínt és forró sütőben megsütjük.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. aug. 16. 10:08
A mustárral pácolt csirkecomb tejszínben sütve elkészítési módja és hozzávalói.