Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Éva túrós csuszája recept

Éva túrós csuszája recept

Az Éva túrós csuszája hozzávalói:
1/2 kg fodros kocka tészta,
0,5 kg túró,
2 pohár tejföl,
15 dkg szalonna,
3 db tojás,
só,
olaj.


Az Éva túrós csuszája elkészítési módja:
A tésztát sós vízben megfőzzük. Míg a tészta fő, a túrót összekeverjük 1 pohár tejföllel, 2 tojással, sóval. A szalonnát apró kockára vágjuk és olajon megpirítjuk, majd a pirított szalonnát is a túróhoz keverjük. Ha a tészta megfőtt, leszűrjük és a kifőtt tésztát is a túróhoz keverjük. Az egészet jól összevegyítjük, hogy a tésztát mindenhol érje a túró, majd kikent tepsibe rakjuk. 1 pohár tejfölt összekeverünk 1 tojással, pici sóval majd a tészta tetejére öntjük. Sütőben sütjük, míg a teteje szépen meg nem pirul. Kockára vágva tálaljuk.


Kategória: Tésztafélék receptjei


Az Éva túrós csuszája elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook