Mustáros marhaszelet recept
A Mustáros marhaszelet hozzávalói:6 db marhaszelet
20 dkg füstölt szalonna
3 dl tejföl
15 dkg hagyma
bors,mustár, ízlés szerint
5 dl csontlé
A Mustáros marhaszelet elkészítési módja:
Serpenyőben kevés zsíron az apróra vágott vörös hagymát üvegesre pirítjuk. A hússzeleteket kiverjük, megkenjük mustárral, ráhelyezünk 1-1 szalonna szeletet, sózzuk, borsozzuk. Összecsavarjuk, és cérnával átkötjük. A hústekercseket ráhelyezzük a hagymára, csontlevet öntünk rá, és lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a tejfölt, felforraljuk, nokedlivel vagy makarónival tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: d1c08bdc9f, 2009. márc. 25. 22:25
A mustáros marhaszelet elkészítési módja és hozzávalói.