Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros marhaszelet recept

Mustáros marhaszelet recept

A Mustáros marhaszelet hozzávalói:
6 db marhaszelet
20 dkg füstölt szalonna
3 dl tejföl
15 dkg hagyma
bors,mustár, ízlés szerint
5 dl csontlé


A Mustáros marhaszelet elkészítési módja:
Serpenyőben kevés zsíron az apróra vágott vörös hagymát üvegesre pirítjuk. A hússzeleteket kiverjük, megkenjük mustárral, ráhelyezünk 1-1 szalonna szeletet, sózzuk, borsozzuk. Összecsavarjuk, és cérnával átkötjük. A hústekercseket ráhelyezzük a hagymára, csontlevet öntünk rá, és lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, ráöntjük a tejfölt, felforraljuk, nokedlivel vagy makarónival tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros marhaszelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook