Munkatársam tudja, hogy ma van a szülinapom, mégse mond egy jó szót (beszélgetés)
Ne vedd a szívedre.
Megtehette volna, de nem volt kedve.
Boldog szülinapot!
Mi amúgy munkahelyen csak névnapot köszöntöttünk:)
Persze, hogy így szoktuk (volt) csinálni. De ezt akkor is, amikor a kollégák még nem tudják, hogy mikor van névnapom, szülinapom. Akkor sem azzal kezdem, hogy majd megvárom, hogy egyáltalán felköszöntenek-e. Igenis, odaviszem (kaja,pia) meghívom őket egy kis rágcsára, és majd akkor fel is köszöntenek, + legközelebb már tudni fogják.
Különösen, ha pl. olyan nevem van, ami minimum 4-5 helyen is szerepel a naptárban, mint a Mária, vagy Péter, Pál, hasonlók.
És akik a facebookon látták, azok közül vajon hány köszöntött volna fel akkor, ha nincs kiírva, hogy szülinapod van?
Mert nekem pl. sokkal jobban számít a minőség a mennyiségnél. Vannak olyan facebookos ismerőseim, akik pl. volt iskolatársak, és 10 éve egy szót se váltottunk. Oké, ír, felköszönt, de nekem pl. nem sokat jelent.
Célozgatni meg egyenesen szánalmas. Ezek után tényleg tudtál volna örülni neki, ha odavakkantja, h akkor boldog szülinapot?
Kedves Renyh!
Egy hónap után még a névnapot sem igazán tartják számon, hiszen ahogy mondani szoktuk: még meg sem melegedett alatta a szék.
Másrészt, az új kollégák ilyen azzal kezdik, hogy bevisznek egy tálca sütit, üdítőt, kávét, és meghívja a kollégákat: hoztam egy kis harapni valót, gyertek fogyasszatok bátran, van a szülinapom, névnapom.
Megtetted???
Boldog szülinapot!
Munkahelyen nem tartják a születésnapokat, legfeljebb a névnapokat, de azt sem mindenhol.
Te provokáltad a köszöntést, már az is kicsit furcsa volt, erre mondjuk válaszként felköszönthetett volna, de szerintem lehet, hogy a te mondatod nem tetszett neki.
Én is találkoztam nem rég egy bunkó, tahó, érdektelen emberrel. Valószínű, hogy ő sem köszöntött itt fel senkit, ellenbe amikor egy vak fiú beesett a metró sínekre, akkor volt olyan bunkó, hogy utána ugrott és mielőtt jött a metró kiszedte a srácot.
Ezzel csak azt akarom szemlélteni,hogy lehet nyugodtan érdektelenezni,bunkózni,tahózni, de vannak olyan helyzetek, amikor kiderül, hogy még sem igaz ez a legtöbb emberre, azaz óvatosan...
Egyébként szerintem meg bunkóság erről a témáról fórumot kiírni. A születésnap ne egy nemzeti ünnep, hogy kötelezö legyen benne résztvenni....
Szerintem a legtöbb ember nem bunkó és nem figyelmet, stb. Miért is kell ilyet feltételezni?
Mert nem köszöntöttek fel valakit? Nevetséges.
Hiányzik a másik nagy csoki?
Sosem fogom megérteni, hogy miért kell egy fel nem köszöntés miatt így kiakadni?
Gondolom a számodra fontos emberek megtették,így foglalkozz azokkal,és ne egy olyannal,aki alig ismer..
Boldog szülinapot!
Szülinapomon szabadságon vagyok!
Sajnálom, hogy ilyen kretén kollégáid vannak! 😑
Mán' te is ezzel jössz? DD
Loreláj, meg társai, meg a lógás. DD
Hello. Szerintem felfujod a dolgot.
Amugy én mindig szabit veszek ki olyankor. Persze volt hogy igy sem úsztam meg a köszöntést. De ez a légkör, csoport osszeteteletol függött mindig.
Szerintem felejtsd el. A munkatarsak nem a barátaid. Egyebkent meg ha jo arc akartal volna lenni es bevagodni újoncként, akkor vittel volna sütit vagy valamit. :)
Lehet ott amugy az a szokás h a szülinapos visz valamit. Amig nem vagy tisztában a helyi szokásokkal, kar kiakadni bármin. Kar felfujni. En pont lesz.rom ha nem koszontenek fel melóban. Nekem a legfontosabb hogy a szüleim felhivjanak mert az szamit igazan.
De amugy boldog szülinapot. Es 10-20 ev múlva hidd el pont le fogod sz.rni hogy a kollega oda sem koszon, nem hogy felköszönt :D
Boldog Születésnapot! :)
Biztos elfelejtette, ne aggodj, majd lehet kicsit később eszébe jut.
További ajánlott fórumok:
- Regisztráltam az rtlklub.hu-ra, hogy tudjam nézni az éppen futó műsort, de mégse tudom!:-( Hogyan tudnám törölni a regisztrálást?
- Tudja valaki a devizahitelesek megsegítéséről szóló jogszabályt hol találom meg?
- Van állítólag a bio boltokban egy 'nyugtató' tabletta, természetes alapanyagokkal, de mégsem gyógyszer. Nem tudja valaki a nevét? Köszi
- Ha elmentettem a jelszavam a gépen, de mégse szeretném, hogy automatikusan be tudjak lépni, mit kell csinálnom, hogy mindig kérje a jelszót?
- Tudja valaki melyik az a mosógép, aminek hatalmas bepakolónyílása és befogadóképessége van, mégse magas?
- Practica fényképezőgépünknek a kijelzője egy baleset során megsérült. Nem tudjátok, hogy hova lehetni vinni javítani Budapesten?