Tudja valaki a devizahitelesek megsegítéséről szóló jogszabályt hol találom meg? (tudásbázis kérdés)
Ha valakinek szüksége van konkrét és INGYENES segítségre szóljon.
Eddig három pert nyertünk meg és több tucat végrehajtást állítottunk le, tök egyszerű módon "vöröskereszt" alapon működő baráti körömmel.
Úgy értem, a felvett 8 millióból kifizettek kb. hármat, maradna 5 millió.
De nem így van, most kb. 10 millió a tartozásuk. Hát ez a szemétség!!!!
Vagy nem jól tudom? De jó lenne.....
Én azt nem értem, hogy a családban van olyan, aki felvett kb. 8 millió forintot, törleszt rendesen 7. éve, nem is keveset, és most kb. 10 MFt tartozása van a bank felé.
Ezt a 10 MFt-t ki lehetett volna már fizetni a banknak évek óta, ha lenne annyi pénzünk.
Mi most a megsegítés abban, hogy egyösszegben ki lehet fizetni? Hisz eddig is megtehette volna mindenki.
Esetleg, ha a felvett 8 MFt-ból levonnák azt az összeget, amit a 7 év alatt már kifizettek a banknak, és a maradékot lehetne egyösszegben kifizetni, hát az segítség lenne.
ebben az évben kell beadnod az igényt a bankodnak.
Pl akinek már nagyon kitolták a korhatárt is, annak tuti nem éri meg, mert ha kap is forint hitelt, tuti nem 75 éves koráig, azaz lerövidül az idő és ugyanott lesz. Ez csakis annak segítség, aki saját erőből visszafizeti.
Itt igazán nem segít senki. Ami igazságos lenne: Reális, és ésszerű kockázat : 20-30%-os árfolyam növekedés, amit a hitelesnek kell bevállalnia szintén elfogadható kezelési költség mellett. Ebben maximálni az árfolyamot, és így fizetni tovább. A többi költséget a bank nyelje be.
A kollégámnak már kitolták 78 évre. Forinthitelt tuti nem fog kapni ennyi időre.
Mivel a hazai munkáltató jelentős része még az utiköltség hozzájárulást, cafeteriát,fizetett szabadságot sem igazán biztosítja a minimálbérrel bejelentett - azaz foglalkoztatás körében elkövetett adócsalást valósít meg - rabszolgáinak, érdekes lenne ha a mai MNB deviza közép árfolyamot alapul véve( 240 FT/1 frank) kifizetné - mondjuk egyik ügyfelem havi 700 frank sarából - a frankonként számolt 60 forintot.
Az az említett esetben 40 HUF mondjuk.
Eléggé életszerűtlen nem?
sziasztok!
Vasárnap az ATV reggeli műsorában láttam egy interjút Angyal József okleveles adószakértő, matematikussal aki elmondta, hogy a 180 Ft-os árfolyamot nem egyénileg kellene kérni, hanem minden devizahitelesnek automatikusan kellene átállítani az árfolyamát.Nézzétek meg ezen az oldalon a megoldási javaslatát!!! www.venusz-szoftver.hu
Petíció! Aláírást köszönjük!
1996. évi CXII. törvény, a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról
Az ügyfelek védelme
200/A §
én ennyit találtam csak:-(
Győrben van egy csoport, akik ezzel foglalkoznak. Ha jól emlékszem veszprémi Zoltánnak hívják az úriembert. Nézz utánna a neve alapján a neten, mert nagyon sok érdekeset írnak és
lehet vele telefonon egyeztetni amennyiben szükséges.
(veszprémi zoltán majorbusiness)Ez a neven keress rá.
Amennyiben adsz egy e-mail címet, küldök át anyagot, lehet, hogy segít.
További ajánlott fórumok:
- Ismerős vagy rokon, aki a devizahitel miatt utcára került
- CHF 257 Ft - hogy bírjátok devizahitelesek?
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- Hol tart a devizahitelek forintosítása?
- Óvodai nyári szünet. Van erre valami jogszabály?
- Van arra bármi jogszabály, ha valaki a saját halálhírét terjeszti, akkor annak mi a hivatalos büntetése?