Munkanélküli után meddig érvényes még a TB kártya? Hova kell bejelentenem, hogy szeretném fizetni magam után? (tudásbázis kérdés)
Ha kiderül,hogy elmaradásod van nemcsak pótoltatják,de ha nem vagy nekik szimpatikus,akkor büntetést is kell fizetni. Egész nyáron erről szóltak a híradók. :)
A legrosszabbul azok járnak,akik elfelejtik elintézni és pl még meg is betegszenek. Ilyen esetben visszamenőleges fizetés+büntetés+kórházi ellátás díja, ha nem elnézőek :/
Akkor pl., ha valaki 2 éve nem fizet TB-t, azt visszamenőleg megfizettetik?!
Addig amíg nincs befizetve, de pl. mától fizeti xy, akkor nem látják el addig, amíg nincs fizetve a hátraléka?
És mi van olyankor, ha pl. x hónapig nem fizeted, majd elkezded fizetni?
Visszamenőleg is kell fizetni, ill. a befizetés utától számítva mikor lesz újra TB-d?:)
Jah és amugy igen elvileg kapsz csekket amit Te magad töltesz majd ki!
Nekem azután is utána kellett mászkálnom,mert nem kaptam,jah és azt mondták hogyha egy hónapig nem fizetem be a csekket MUNKANÉLKÜLIKÉNT akkor az hátralékként jelentkezik!
Huu Én is magam után fizetem a TB-t havonta egészen pontosan 6390-forintot a rohadékoknak....:S
Persze ha jó ellátást szeretnék kapni akkor vagy fizetni kell magándokit vagy a hálapénz csusszon még a zsebbe....undorító....:S
Hogyan működik ez?
Köszönöm előre is a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki, hogy a munkanélküli lejárta után meddig érvényes a TB kártya?!
- 6 év bejelentett munkaviszony után mennyi munkanélküli jár? Minimálbérrel voltam bejelentve.
- Gyes lejárta után jár a munkanélküli, ha nem volt előtte bejelentett munkahely? Vagy valamit adnak, ha nem lesz munkahely mindjárt?
- 3 hónap bejelentett munkaviszony után jár munkanélküli segély, ha csak 4 órásba voltam bejelentve?
- Akinek külföldön bejelentett munkahelye van és hazajön az kap munkanélkülit?
- GYED-hez szükséges biztosítási napokba beleszámít a bejelentett munkanélküliség is?