Tudja valaki, hogy a munkanélküli lejárta után meddig érvényes a TB kártya?! (beszélgetős fórum)
emelkedett, igen: 5100 ft.
köszi a választ!
Sajnos nincs választási lehetőség, kötelező fizetni, különben megbüntet az APEH.
Egyébként nekem 4950 ft-ot mondtak per hó, emelkedett januártól?
Sziasztok!
Ha 45 nap után nem jár Tb, akkor mi van? Azon kívül hogy nem vagyok biztosított? Orvoshoz úgysem megyek, mert felesleges. nincs munkám , kevés pénzből tartom el magam és gyermekem... Nem tudom magamnak fizetni. Arra az 5100ft ra szükség van a háztartásban. Hova kell menni, ha a munkaügyi kp-tól nem jár pénz és a Tb-t se fizetik nekem?
Még egy kérdés: Az Apehot kell tájékoztatni 15 napon belül arról, hogy a biztosított viszonyom lejárt?
Köszi a segítséget!
Köszönöm a sok segítséget!!!
Épp azért kérdeztem a csekkeket, mert nem vagyok túl mobilis, a bejelentkezést is ügyfélkapuval intéztem, és most sem mennék be, ha nem muzsáj. De majd akkor telefonálok nekik.
nekem azt mondták, hogy küldik autómatice
de én bemegyek ha elfogynak a csekkek, nem akarom, hogy elfeledkezzenek róla és én szívjak
Szerintem nem írják jóvá...hanem elsumákolják..
Elvileg küldenek még csekkeket, de hogy időben...azt ki tudja..úgyhogy én lehet, h kérnék a helyedben az Apehnál...és egyúttal rá is kérdezhetsz, hogy visszafizetik-e..
Bár várj egy pict...asszem nekem is volt túlfizetésem, és azt jóváírják...kérdezd meg.
150ft/nap
nekem ennyi van megszabva
Én nem tudtam a 45 nap passzív időről, így aznap elkezdtem fizetni magam után, ahogy lejárt a munkanélkülim. Szerintetek az éves zárás után ezt észreveszik és visszautalják, vagy nekem kellene szólnom? Vagy már vissza sem kapom? :-)
Még egy kérdés: most januárig megvannak a csekkjeim (amin a decemberit kell befizetnem). A jövő évi csekkeket küldik majd automatikusan?
További ajánlott fórumok:
- Gyes lejárta után jár a munkanélküli, ha nem volt előtte bejelentett munkahely? Vagy valamit adnak, ha nem lesz munkahely mindjárt?
- Munkanélküli után meddig érvényes még a TB kártya? Hova kell bejelentenem, hogy szeretném fizetni magam után?
- Holnapra van oltás időpontom, de nem találom a TB kártyám. Elég bemondani a számot vagy kérik a kártyát? Érvényes amúgy.
- Hol tudnám megnézni, érvényes-e a TB kártyám?
- Most kezdem el magamnak fizetni a tb-t.Mikortól lesz a taj kártyám újra érvényes?
- Meddig érvényes a TB a munkanélküli lejárta után?