Holnapra van oltás időpontom, de nem találom a TB kártyám. Elég bemondani a számot vagy kérik a kártyát? Érvényes amúgy. (tudásbázis)
Köszi a tippeket. Végül írtam egy lemondó levelet, mert a macskát ellátni fontosabbnak találtam.
Szóval, ha kitörlik a foglalásom majd foglalok újat. Addig bemegyek kártyát is intézni.
Nem kérték a TAJ kártyát. A TAJ számot rá kell írni a nyilatkozatra és onnan olvassák le.
Szépen írj!
Az enyémet elkérték, mert én csúnyán írok és a 7 helyett 3-ast olvastak. Azóta is azon gondolkodok, hogy ez, hogyan sikerült nekik? A hetes három vonal, a hármas meg gömbölyű...:DDDD
A férjemét nem kérték, mert azt sikerül jól elolvasniuk...
Én április közepén tudtam le, de már csak rászántam magam.
Bár most estére maradt más bonyodalom is, mert az egyik családtag felelőtlenül rakott ki egérragasztót és belementem a macskám. Bár úgy tűnik az olaj + fürdetés bevált, de ez az este kicsit sok volt kezdve a tb-s papírral.
Jól van, nem lesz semmi gond. Nyugodtan menj.
Én még csak várok, még odébb van a 4 hónap vége. Makd október elején kérhetem a harmadikat.
Azt a papír oltásit vidd, amibe beírták a két elsőt.
Azt kérték a másodiknál is. A zöld kártyára nem kíváncsiak.
Harmadik lenne. Csak már fogalmam sincs az első kettőnél kérték-e.
De akkor bepróbálom így is.
Egyábkánt maga a kártya nem kell általában sehol, elég a szám, úgyis egyeztetik a neveddel a számítógépen.
Sőt, most külön megnéztem, az oltási papíron rajta van a TAJ-számod is.
Tőlem nem kértek TB kártyát, elég volt az előző oltás papírja.
Hányadik oltásod lesz?
További ajánlott fórumok:
- A fodrász lemondta az időpontom előtte 15 perccel, mit tennél?
- Fül-orr-gégészetre a kórházakban kell időpontot kérni? Ha odamegyek úgy, hogy nincs időpontom fogadnak?
- Olyan asztrológust keresek, aki pontosan megtudná állapítani a születési időpontomat, tud valaki segíteni?
- Akkor is fogadnak az okmányirodában ha nincs időpontom?
- Az normális, ha 24 hetes terhesen kevesebbet érzem mozogni a babát, mint ezelőtt? Az orvoshoz jövő hétre van időpontom.
- Az E-on-nak akartam bemondani a mérőóraállást, de azt mondta a gép, nem tudja elszámoló számlaként rögzíteni. Tudja valaki miért?