Az normális, ha 24 hetes terhesen kevesebbet érzem mozogni a babát, mint ezelőtt? Az orvoshoz jövő hétre van időpontom. (tudásbázis)
Szerintem van helye mozogni csak lustult de ez is fog változni. Meg nagyon sok apró mozgás van amit te nem mindig érzel. Én a lányomat túlhordtam és akkor minden nap kellett ctg-re menni, ahol ha mozgot meg kellett nyomni egy gombot azt rám szóltak hogy miért nem nyomtam meg.... hát nem éreztem. Aztán sokszor csak a gép máshogy zugott és abból tudtam hogy akkor is mozog mikor nem érzem.
Pedig nagy baba volt és a helye már kevés :)
4150g-mal született. Ne aggódj nincs semmi baja akkor van ha egyáltalán nem érzed!
Szia!
Én napközben nem is igazán szoktam érezni, inkább csak este, de akkor nagyon erősen! :)
Pont emiatt kezdtem el aggódni, mert egyik estéről a másikra, szinte csak simogatásnak tűnt, amit éreztem.
De akkor kezdek megnyugodni..Köszi!
Én is olvastam, hogy 23-24 hetesen kb.30cm körül kell lennie, csak az volt furi, hogy az már olyan nagy lenne, hogy nincs helye mozogni..?
Amúgy aranyos a kislányod, most láttam a képet az adatlapodon! :)
Szia ! Én 23 hetes vagyok,és az én lányomnak is van nagyon aktív és kevésbé aktív napja.
Néha (este a legaktívabb ha lefeküdtem) alig várom,hogy jelentkezzen,máskor meg lerúgja a hólyagomat a helyéről.:)
Szerintem ez nem baj!
Én akkor rohannék orvoshoz,ha egész nap nem érezném!
Köszi a nyugtatást!
Én is arra tippeltem, hogy a helyszűke miatt lehet, de 3 hete voltam a 4D-s ultrahangon és ott az orvos pont azt mondta, hogy még óriási helye van, így sokat tud mozogni.
Vagy szerinted a 3 hét alatt olyan sokat nőhetett már?
Szerintem ne aggódj mert végül is érzed hogy mozog.
De ha nagyon aggódsz hívd fel az orvost vagy a védőnőt és kérdezd meg.
szia
hát lehet lustí lett,de azért védőnővel beszélj!
;)
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Vajon többen születtek Budapesten vagy kevesebben, mint amennyien jelenleg ott laknak?
- Eladható-e egy ház kevesebbért, mint a tartozás összege?
- Mikor érdemes terhesen először orvoshoz menni?