Fül-orr-gégészetre a kórházakban kell időpontot kérni? Ha odamegyek úgy, hogy nincs időpontom fogadnak? (tudásbázis kérdés)
augusztus 10-re kaptam időpontot a kórházba...
SZTK nincs,úgyhogy hétfőn elmegyek gyerekorvoshoz,ő mit mond.:/
végső esetben magándoki,de arra most nagyon nincs pénzünk.
Sziasztok!
Nekem is hasonló a problémám,jó 1 hete nem hallok rendesen a jobb fülemmel.Azt hittem a strandolások miatt,de nem múlik.
Fújtam a füleimbe audispray-t,a balban amivel nincs gond feloldotta a fülzsírt,a jobban viszont semmit sem csinált.
Most sót melegítettem,azt tettem zokniba és rá a fülemre,picit segített.
Nem fáj,csak alig hallok vele valamit,és picit zúg is,bár most a sótól tényleg jobb lett.
Szüleimet nagyon nem érdekli(15 éves vagyok),tehát magán orvoshoz nem mehetek,sztk-s rendelés nincs,kórházat majd fél 2 és fél 3 között hívhatom,akkor kapok időpontot.
Szerintetek gyulladás lesz,vagy csak "dugó" képződött?
Mit tehetnék addig,míg nem látja orvos?
Köszönöm
köszönöm a segítséget.:) remélem nem lesz nagyobb baj..
holnap reggel felhívom a kórházat,sztk-t is,hogy tudnak-e a holnapi nap folyamán fogadni,ha nem,jön a magándoki,találtam valakit a neten..
4 embert kérdeztem meg hogy esetleg ismer-e valakit,2 senkit,2-en pedig ugyanazt a másikat mondták,aki holnap nem rendel.
de most rákeresek,hátha találok valakit..
2 hete volt hogy 1 napig nem hallottam,előtte strandoltunk,ráfogtam erre.
most megint előjött,és most nagyon megijedtem,mert már viszket is belül nagyon..
megnéztem,van itt SZTK-s rendelés is,szerinted menjek inkább oda?
nem lenne jó,ha a hétvégét még így kéne töltenem.
a magándoki,akit ajánlottak itt,pénteken nem rendel.
úgy értem, hogy sztk-ban, nem a kórházban.
SZakrendelőbe talán egyszerűbb bejutni
Jobbulást kívánok!!!
a soproni Erzsébet kórházba
(nem itt lakunk amúgy,de most még 1 hétig itt kell tartózkodnunk)
Igen!
Általában az orr-fül-gégész szakorvos irányít oda.
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház, fül-orr-gégészet, tapasztalatok!
- Hogyan közöljem egy kedves ismerőssel, hogy egy egyeztetett találkozási dátum nem jó, mert orvosi időpontot kaptam akkorra?
- Ki tudja mióta kell vérvételre időpontot kérni? Hol a beteg jogi képviselet? Szigetszentmiklóson 5 beteg várt és szept. 7-re adtak időpontot
- Budapesten mely kórházakban lehet a szülési helyzeted szabadon megválasztani?
- Önkormányzatnál milyen esetben adnak 30 napnál korábban időpontot házasságkötésre?
- Emlőbiopsziára időpontot kérni? (Budapest)