Munkahely gondok..(amikor már úgy érzed elég) (beszélgetés)
Dehogy bántasz meg.
Vígasztalni próbállak.
Ez nem attól függ, hogy vállalkozó-e, vagy nem és ha tudja, hogy babát szeretnél, akkor egy paraszt...
Attól függ az is szerintem, ki mennyire merész és miben utazik.
Az én párom főnöke is egy ilyen jól menő vállalkozó. Nem hiszem, hogy lenne ilyen gondja, hogy felgyújtja valaki. Nem azt mondom, hogy maximálisan tisztességes, de pl. a munkaidőn felül teljesít, sokat dolgozik, hatalmas flotta irányítója. Csak ő megengedheti azt magának, amit mi nem...
Én azt mondom, hogy jól menő vállalkozónak lenni a legjobb:-)))A magad ura vagy, akkor veszed ki a szabidat, amikor akarod, akkor mész a gyerekeddel betegszabira, amikor akarsz, stb. Az, hogy akkor kiesik az az idő? Kit érdekel. Van mellette még másik 3 láb, amin állhatsz, esetleg egy apuka, aki pénzeli a vállalkozásod....
És most itt a JÓL MENŐ vállalkozókról beszéltem. Nem azokról, akik éppen csak megélnek a tisztességes munkájukból, mielőtt félreértés esne.
Sajnos októbertől nem,ilyen hosszu időt a "pályafutásom"alatt nem nagyon voltam munkanélkül,kivéve azt mikor hivatalosan voltam munkanélküli(tehát kaptam segélyt)
A nagy gyárak nálunk már becsukták kapuikat,városunkban van jónéhány varroda _minimálbérrel-s ha az ember nem tudja megcsinálni a normát akkor "annak annyi"
Nem akarlak megbántani, de te férfi vagy én, amikor még hazaérek, nekem vacsorát kell csinálnom, a gyereknek átnézni a leckéit (szerencsére anyu besegít a tanulásban)és ott a házimunka is és gyakorlatilag akkor még 5 percet nem beszéltem a férjemmel se, mert kapkodom a fejem, hol is kezdjem. Abszolút nem családbarátak a munkahelyek sajnos:o(((
Nem azt várom, hogy nyalják ki a fenekem csak azt, hogy emberszámba legyek véve 2 pasival dolgozok és nekem kell kimennem fáért, ha fűteni akarok (kandallóval fűtünk) a befuvó(gáz) nem mehet csak naponta 1-2x itt ülök 17 fokban a hátam mögött egy vetéléssel és cipekedhetek meg szarnak a fejemre, holott tudják, hogy gyereket szeretnénk. (hozzáteszem a főnökömnek 2 gyereke van, szóval lehetne megértőbb, de ez vállalkozóknál valahogy nem megy:o((((
Én is ezekkel a gondokkal küzdök,még hozzátehetném hogy már fiatal se vagyok(48). 4-en vagyunk a családban,2-en keresnek,nálunk is részlet meg egyéb fizetnivaló.
A dolgok anyagi vonatkozása mellett még a lelkifurdalás is gyötör(mikor reggel mindenki elindul valamere(dolgozni,iskolába )én csak ülök itthon a melegben s hiában van itthon is munka azért nem jár pénz.
Amúgy én is rák vagyok.
Nem vagy egyedül ezzel.
Nekem könnyebb, mert nincsenek velem a gyerekek.
Vagy nehezebb?
Nézd azt is, hogy mennyien szeretnének elhelyezkedni...
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Jól érzed magad a munkahelyeden?
- 40-en éven túli nők. Egészség, napi témák, gondok, bajok, problémák, kirándulás, kikapcsolódás, munkahelyi problémák stb...
- Te miért nem érzed jól magad a munkahelyeden?