40-en éven túli nők. Egészség, napi témák, gondok, bajok, problémák, kirándulás, kikapcsolódás, munkahelyi problémák stb... (beszélgetős fórum)
Sziasztok, én most lettem 49...el se hiszem.
Egy kolleganőm mondta régesrég, hogy az élet 40 fölött kezdődik, akkor 30-asként ezt nemigen értettem.
Persze rájöttem később, milyen igaza volt. Hiszen már viszonyleg felnőttek a gyerekek, persze velük mindíg van valami, de azért magamra sokkal több idő jut, mint amikor kicsik voltak.
Én jól érzem magam, ami nyilván a kiegyensúlyozott házasságomnak is köszönhető, de annak is, hogy sokmindenbe kezdtem bele, a hajamat is menrég vágattam le, ami hihetetlenül felszabadító:-)
Szia kék írisz!
No hátha felrázzuk ezt a fórumot kicsit! Én 47 vagyok és most várom az első unokám. Hűűűű Leírni is fura! Bizony nekem is érdekes a 30 feletti szülés! De megértem a fiatalokat, nincs mire alapozni.
Súlyfelesleg rajtam is van, kb nálam is 5 kiló lehet, de veled ellentétben engem zavar. Biztosan azért, mert nem jó helyen van!:-)
Olvasni, tornázni szeretek, bár az intenzív mozgás már nem vonz, inkább a jóga és a pilates.
Az adatlapodon van egy kép. Mi történt veled?
Hátha nem halt meg a fórum:)
Én 43 éves vagyok. Van egy csomó bajom, de amúgy jól érzem magam. Örülök, hogy a gyerekem már felnőtt. Érdekesnek találom, hogy manapság az első gyereküket a nők 30 felett szülik. Nem tudom, hogy ez jó e.
Én is nagyon elfoglalt vagyok. Háztartást vezetek, dolgozok, ha van kedvem tornázok. minden nap olvasok, nettezek, időnként kreativkodok. Szeretek tanulni is, bár manapság csak a fiamat, illetve új kollégáimmal tanulok, ismétlek.:)
Azt mondják sokan, hogy nem látszok annyi idősnek, amennyi vagyok. Sok kedves ember, azt szokta mondani, hogy még 30-nak sem nézek ki, de sajnos én látom magamon. Már nem álldogálok sokat a tükör előtt:)
Nem vagyok túl vékony, van 5 kg feleslegem, de ez nem nagyon zavar:) Még mindig nem láttam olyan nőt, akivel cserélnék:) Nem mondom bizonyos testrészeimet szivesen kicserélném pl. lábaimat, de mindent nem. Azt mondják vicces vagyok, de azt is szokták mondani, hogy túl sokat beszélek. Van, hogy én is észreveszem ezt magamon, ilyenkor visszafogottabb leszek:)
Na, remélem beindultok egy kicsit:))
De kár, hogy behalt a topic, jó lenne egy ilyen társaság.
Én 42,5 vagyok.
minden 40 -es csaj ennyre elgoglalt?
Mondjuk nekem is van fejen fölül,de itt egy kicsit kikapcsolok...:)
Halló Lányok :):):)
Tanusíthatom, hogy 40 után is vannak (lehetnek) élmények:) A fórum évszámát Én már igencsak elhagytam, de nem szeretnék még "öregasszony" lenni! Lehet, hogy már úgy nézek ki, de azt mondják a jóindulatú Emberek: Mindenki annyi éves amennyinek érzi Magát :) Én is ezek közé tartozom!Amint elmentem nyugdíjba azonnal megkerestem a legközelebbi nyugdíjasklubot ahol jó kis programok, kirándulások vannak:) A Párommal szintén járunk fesztiválokra stb. Most jöttünk haza Egyiptomból (jaj, nehogy dicsekvésnek vegyétek!!) és a hétvégén megyünk az első Vonaltánc-fesztiválra. Szóval így megy az élet, meg kell keresnünk a szépségeket és ha beszélünk is róla, ötleteket adhatunk Egymásnak! Nyugodalmas jóéjszakát kívánok Mindnyájatoknak :) Üdv: Fiti
Nekem azért 40 előttről is rémlenek élmények:)
De remélem azért utánára is maradtak még!
Sziasztok!
Szerintem 40-en túl kezdődik az élet. Legalábbis nálam. Én 40 éves voltam mikor megismertem az igazit! Egy rossz házasság egy még rosszabb 7 éves kapcsolta. De a házasságomban van egy csodálatos dolog a lányom.
Lehet, sőt biztos, hogy nekem könnyebb mert én már nyugdíjas vagyok. 25 évig voltam hivatásos katona és éltem a lehetőséggel, hogy nyugdíjba mentem. Megérte!
Gabi
Sziasztok!
Én már nem 40 hanem 50 feletti vagyok. Ne keseredjetek.Vegyétek kissé lassubra a tempót.Igen adjatok időt magatokra is. Nem kell már minden gondot a gyereketekről sem levenni. Van ennek a kornak is szépsége. Keressétek!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Kisiskolás problémák megoldása
- Szexuális problémák
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?