Munka a casinóban-aki dolgozott már ott, írja meg a véleményét! ;) (beszélgetés)
Szia!
Jó munkahely. Munkáltatója válogatja, hogy hogyan fizet ugye, de elég jó pénz van benne. Van rajtad felelősség, elég nagy. Kiírásnál, beírásnál. Aki nem ért a géphez (a főnököm 3éve nem tudja kezelni a gépet, pedig csak 5gomb van rajta), könnyen el is játszhat a pénzből, ha rossz gombot nyom.
Ha EGYÉB betérő vendégeink vannak, külön figyelmet fordítunk rájuk, mert a hamis pénzt ugyan jelzi a gép (nem veszi el), de vannak ilyen machináló kulcsaik...
Vannak rendes emberek. Nem kevés. Szokás az, ha nyer, akkor ugye ad valamennyit azért, mert kiírtad a nyereményét.
Nálunk épp a múltkorában volt egy ilyen:
A vendég kivette a felhalmozódott jackpotot 750.000ft-ot, a kiírónak 50-et odaadott.
De jackpotnál általában a 10%-át adják a nyereményből.
Tehát onnan is csurran-cseppen. Mosolyogni kell, kedvesnek lenni, etetni-itatni őket - ha ilyen a hely.
Sok sikert!
Jelenleg egyetem mellett keresek melót Pesten,és ez is az eszembe jutott,de gondoltam előbb megkérdezlek Titeket!Várok minden tapasztalatot,hideget/meleget!
/bérezés,elégedettség,kapcsolat a "betérőkkel" munkatársak,munkaidő stb/
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek arról, akik a munkahelyen a főnöknek árulkodnak??
- Nyudíj mellett dolgozott anyukám, ma megszűnt a munkahelye. Kaphat munkanélkülit?
- Most vágtam bele a bolti eladó szakmába és rá kellett jönnöm, hogy iszonyatosan nehéz és fárasztó munka... Nektek mi a véleményetek?
- Mi a véleményetek arról, ha dolgozni kell a munkára való felvétel előtt?
- Mi a véleményetek a munkahelyi párkapcsolatról?
- A bérpótló támogatáshoz 30 munkanap szükséges, ha nem közmunkában szerzem meg a 30 ledolgozott napot, akkor is jogosult vagyok rá?