Msn letakaritás a gépről, hogyan?! (tudásbázis)
igy törölj msn-t:
Vezérlőpult- programok telepitése vagy törlése - ott megkeresed az összes msnhez tartozó dolgokat és töröld
Megtudod még nézni ha van totalod(tc power )ott a program filebe
Vagy ahol kapcsolod ki a gépet kéne kenni egy keresőnek ird be messenger vagy msn és megtalálja az összest elvileg na ott ha megkeresi töröld ki majd utána a kukábol is és elvileg minden honnan kitörlöd
És miért lép be automatikusan, amikor bekapcsolom a gépet? Folyton csak kapom a jeleket,hogy xy belépett és elérhetö, pedig én nem is léptem be az msn-re.
Nem zavarna,hogy fent van a gépen, ha csak ellenne szépen csöndben és nem csipogna állandóan. :-)
Sziasztok!
Nekem is ilyen gondom van a msn-nel már kb 2 hónapja. Letöröltem mindent a gépröl, ami hozzá kapcsolódott és mégis mindig automatikusan belép, amikor bekapcsolom a gépet. Söt egy egészen régi msn jön mindig vissza, és egyszerüen nem tudom kiírtani.
Kíváncsi vagyok a megoldásra. Ha valamelyikötöknek sikerül, légszíves, írjátok majd meg!
Köszi
windows installer, leszeded, telepíted, majd kiválasztod a következőt:
Töltsd le, majd telepítsd, és utána indítsd el a Windows Installer CleanUp Utility-t. Ezután keresd meg azt a sort amibe az MSN van, válaszd ki és kattints a Remove gombra ahogy a képen van.
Mielőtt újrainstallálnád az MSN-ed nyisd meg az Internet Explorere-d Tools ->Internet Options -> General -> Delete Files -> válaszd a Delete All offline Content és nyomj egy OK gombot
Ezután menj be az MSN-ed mappájába(álatálában itt található: Crogram FilesMSN Messenger) és töröld a tartalmát. Indítsd újra a géped és töltsd le az MSN legfrissebb változatát. Telepítsd fel, majd ismét indítsd újra a géped.
Szia, nem tudom, mit akar ez jelenteni, de egy másik fórumban már írtam az ezzel kapcsolatos saját véleményemet.
Nekem a gépemre már nincs telepítve msn, én az ebuddy.com-ot használom. Igaz, hogy még nem jöttem rá, hogy azzal lehet-e file átvitelt alkalmazni, de ha valamit nagyon el akarok küldeni valakinek, azt levélben teszem meg. Teljesen jól működik.
Uninstalláltam mindent ami msn - hez kapcsolódóan volt a gépemen, és láss csodát alul a tálcán még mindig ott van az ikon sőtt ha bekapcsolom aut. be is jelentkezik, állandóan ki kell lépegetnem, sőt nem tudom hogy szedjem le hisz a prog. telepités és törlése alatt már semmi nincs ami ehez kapcsolódna.
Mit csináljak?
További ajánlott fórumok:
- Képtelen vagyok normálisan letakarítani az inox tűzhelyt, mit tegyek?
- Penészes fogsort mivel lehet letakarítani?
- Tudna valaki segíteni abban, hogy a celluxot, hogy tudnám letakarítani?
- Hogyan kell letakarítani a laptopról mindent és újrarakni az operációs rendszert is?
- Hogyan lehet a tűzhelyről letakarítani a több éves koszt hideg zsíroldó használata nélkül?
- Hogyan lehet a zománcfestéket az ablaküvegről letakarítani?