nekem az vált be, h lefújtam Cillit bang-el, vagy hasonlóval, miután vízzel feláztattam kissé. kb. 10 percig rajta hagytam a bang-et, aztán ismét víz rá egy kevés, és spaknival feltoltam a nagyját. Utána azért még rá kellett menni kicsit a dörzsivel, de feljött. Nekem exem nagymamája hanyagolta el piszkosul a lakást, uhogy a sokéves koszt én takarítottam le nála, mert nem volt gusztusom úgy főzni rajta semmit, pedig az elvárás volt :))))
hát, én 20 éves koszt tkaaritottam le fehér tűzhelyről, helyesebben 6 óra hidegzsiroldózás után tudtam meg h fehér..... az albérlők nem vigyáztak a lakásra....és nem volt pénzünk újra, úgyh jobb megoldás nem volt.
Beszórod szódabikarbónával, majd ecettel lespricceled. Ha függőleges felület, akkor vízzel csinálj paszta sűrűségű masszát a szódabikarbónából, majd ecetbe mártott szivacs.
Én a CIF-re esküszöm. Kicsit áztasd meg rajta, egy 10 percet, aztán szerintem tökéletesen felszed minden zsírt. Ha vastag is a zsirréteg, akkor a letörlés előtt egy nem túl éles késsel leszedheted a nagyját.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.