Képtelen vagyok normálisan letakarítani az inox tűzhelyt, mit tegyek? (tudásbázis kérdés)
En is a Well Done zsiroldot hasznaltam. :D
Vegul neked is sikerult vele letakaritani?
Azota egyre csunyabb lett a tuzhely. Mar lemondtam rola. Erre a ferjem letorolte hideg zsiroldoval, es olyan, mintha uj lenne. Nagyon orulok. :D
Bar nem ertem, akkor mire valo az inox tisztito.
Kedves tőled :))
Igen, dörzsivel, már mérgemben. Persze csak annyira, hogy ne legyen karcos.
Ha közelről megnézem, olyan mintha pöttyös lenne, és emellett még foltos-csíkos is.
Na erre kíváncsi lennék én is!
Lehet kapni pont erre való tisztítószert, de az alkoholos ablakpucoló is jó lehet.
És sok váltott rongy vagy papírtörlő. Talán...
Dörzsivel?? Nemár! Azzal nem szabad.
El sem tudom képzelni, miért nem tudod letakarítani. Ha a közelben laknál, esküszöm átugranék, és lepucolnám neked.
:)
Próbáltam mindent. Mosogatószer is, rongyot, papírt... már dörzsivel is, de semmi :S
Áhh, legszívesebben kivágnám.
Papírtörlővel törölted szárazra?
Én sima mosogatószeres szivaccsal letörlöm, aztán sima vizessel végül papírtörlő és csillog-villog
Nem, szinte semmi sem volt rajta.
Egyébként a lenti részen, ahol a fiók van, ott is csúnya lett, és oda biztosan nem került semmi zsíros.
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?
- Ki hogy kezeli azt, ha a játszótéren a nagyobb gyerekek nem hagyják játszani normálisan a kisebbet?
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Fel lehet ezt valaha dolgozni... Ezek után normálisan élni?