Fel lehet ezt valaha dolgozni... Ezek után normálisan élni? (beszélgetős fórum)
Az idő soha sem alkalmas a rossz dolgok közlésére.
De közölni kell.
Mert fel emészti az embert, a tudat, hogy mikor mondja ki.
Sosincs jó időzítés egy ilyen dolog közlésére...
Nekem is nehéz volt elmondani nekem sem tudta szinte senki nagyon sokáig... Aztán elmondtam és kissé könnyebb lett lelkileg...
Persze te érzed mit kell tenned.
Lehet ez lenne a legjobb idő. Lehet mert annyi sok minden között nem lenne idő a te problémáddal foglalkozni.
De mondom én sem találtam soha se meg felelő időt. Pedig volt, csak a gyávaság a gyávaság volt nagy.
A rossz dolgok el mondása mindig rossz időzítés.
Az ilyen témának soha nincs jó idő.
Egy cipőben járunk. Én is mindig a jó időre várok, de soha nem jön el.
Igen sajnos itt így működnek a dolgok.
Jelenleg "haza" költöztem. Beteg a nagymamám így visszajöttem ide ahol a családom él.
Járok rendszeresen pszichológushoz de társaságba nem szeretek járni.
Próbálok tovább lépni... de nehéz.
Félek még mindíg ettől az embertől.
A családomnak pedig most annyi baja van, hogy nagyon rossz időzítés lenne nekik elmondani mindent...
Hááát, gondolom tudod, hogy ebben az országban ez van!
Csak magadra, esetleg jó ismerőseidre számíthatsz!
Én biztosan összeszednék pár erős embert és alaposan elveretném, tudja, meddig mehet el.
Ha a közelembe jönne, simán képen fújnám.
Az jó, hogy elfoglalod magad, de ne legyél magányos, mert az ember társas lény!
Biztosan nehéz továbblépni, de egyszerűen muszáj, mert nem tehetsz mást.
Felnőtt korban is lehet jó barátokra szert tenni, ne zárkózz be!
Mindenhol vannak rendezvények, tánc iskola, tanfolyam. Nem csak munkából álla a világ!
🍀🍀🍀
Paprika spray mostmár mindíg van nálam sehova nem megyek nélküle.
Én is nagyon remélem.
Többször kértem segítséget és biztos nem segítenek sőt hazugnak tituáltak...
A vállalkozás jól megy a munkába temetkezem.
A családom mindíg ilyen volt érzelmi dolgokról nem lehet velük beszélni.
Szinte alig tudnak valamit rólam pedig elég sokáig velük éltem...
:(
Mindig legyen nálad valami védekezőeszköz. Paprika spray, vagy bármi hasonló.
Remélem nem tudja, hol laksz...
Azért én a "barátnő"-nek írnék egy levelet, amit biztosan nem mutogatna másoknak. Nagy aljasság volt tőle.
A rendőrökre nem számíthatsz, nem fognak megvédeni a pasastól.
De létezik a [link] - ahol talán kaphatnál tanácsot.
Remélem, a vállalkozásod jól megy, ne is kezdj új dologba, hiszen nem lehet örökké menekülni.
Nem jó dolog, hogy a családodra nem számíthatsz. Van azért sok rendes ember, jó társaság, és rendes pasi. Menj emberek közé!
Én is szeretném tudni miért tette de mivel nem beszélünk már nem igazán fogom megtudni a miértjét.
A tőrténtek után sem nagyon akart velem beszélni és kitért a válasz elől.
Talán rávette valaki, de ez nem mentség...
Legyen elég annyi, hogy most is csak rossz szándékkal követett.
Nem részletezném.
A tőrténtek után elköltöztem és mindenhonnan ahol lehetett megszüntettem a kapcsolatot ezzel az emberrel de megtalált.
Saját vállalkozásban dolgozom nehéz volt kialakítani mindezek után az életem és félek megint egy új dologba kezdeni...
Haza pedig biztosan nem akarok menni...
Nem szeretnék titkolózni de nem érzem úgy, hogy a családom támogatna ha kiderülne.
Azt írod zárkózott és visszahúzódó vagy. Én úgy vélem az ilyen lányok hasonló barátnőt szoktak választani maguknak. Nem pedig olyan pirított r banc félét, aki minden héten ott vonaglik a disco közepén és a barátnője italába tesz valami szert.
Hogy tettél szert ilyen barátnőre, mikor neked teljesen más a habitusod?
Nem tudom, mennyire lehet ezt teljesen feldolgozni, de valamennyire egészen biztosan muszáj túllépni rajta.
Magadat hibáztatni meg semmi okod, és semmi értelme.
Szerintem csak magadra számíthatsz itt. Terápia ide, meg oda, magaddal kell megbékélned.
Nem biztos, hogy a titkolózás jó dolog. Az ilyen szemétládákról mindenkinek tudnia kellene, hogy elkerülhessék. Én biztosan meggyepáltatnám, alaposan... Más úgysem teszi meg. :(
Nem tudnál elköltözni abból a környezetből? Ha nem látnád azt a tetűt, már az is fél gyógyulás lehetne. Munkahely, lakhely máshol is akad. Neked pedig kicsit helyrebillenhetne az életed.
Nem tudok okosakat mondani, de sajnos nem vagy egyedül. :((
Nem semmi ez a nő!
„Ismerek olyan fiatal nőket, akiket megerőszakoltak, és még csak nem is voltak tudatában. Azt gondolták, nem mondtak elég egyértelműen nemet. A női mozgalmak egyik nagy eredménye annak felismerése, hogy a megerőszakolás és a testi erőszak nem a nők hibája.”
Egyedül élek, dolgozom a szüleim pedig távol tőlem. Ritkán járok haza olyankor látják nincs valami rendben. Ilyenkor azt mondom nincs semmi ezzel el van intézve. 24 éves vagyok.
Biztos látszik rajtam nem tudom ez előtt sem nagyon jártam el, kevés barátom volt zárkózott voltam ahogy most is. Vannak ismerőseim és egyetlen egy barátom itt. Ez az egy barátom tudja mi tőrtént velem.
Fel! Ha hajlandó vagy segítséget kérni és kiállni a fénybe. - értsd elmondani szeretteidnek.
Terápia, pszichológus rengeteg beszélgetés.
Kitartást erőt kívánok 🙂
Pedig lehet, hogy segítenél másoknak...
Nekem, ha lenne tapasztalatom és ráadásul jó, akkor tuti, hogy hírdetném az igét, és egy kicsit sem érdekelne, ha egy embernek más a véleménye;)
Nem te vagy a hibás.
Az, meg, hogy megbízz a pszichológusban, nem megy egy csettintésre. Ebben sem vagy hibás, hogy nem megy azonnal.
A napló jó ötlet, írd ki magadból.
Vagy írj levelet a leendő fiadnak vagy a lányodnak.
Az idegen csoport azért jó, mert velük is ilyen történt, nem éreznéd azt, hogy egyedül vagy ezzel.
Te hívtál már ilyen számokat?
Segítettek?
Mit?
Én azt tapasztalom, hogy sehol nem segítenek, ahogy a fórumindító is írta.
Az olvasottak alapján azt hiszem csak egy ilyen csoport tudna neked segíteni. Ha mások megosztják feléd a történetüket idővel te is meg fogod tenni.
Meghallgatod, hogy ők hogyan dolgozzák ezt fel, tanulhatsz tőlük.
"Tudom engem hibáztatnának, én is azt teszem. "
Ne tedd !Ne hibáztasd magad .
Nem tudok érdemben segíteni sajnos.
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Lehetseges ezt feldolgozni valaha?
- Mit lehet tenni félhosszú hajjal, hogy reggelente normálisan álljon?
- Tud valaki ajánlani olyan könyvet amiből normálisan meg lehet tanulni rajzolni?
- Ti tudjátok, hogy, mi módon lehet NORMÁLISAN összehajtogatni a gumis lepedőt?:)
- Van olyan, hogy a gyomor nem tudja feldolgozni normálisan a kenyeret?