Ti tudjátok, hogy, mi módon lehet NORMÁLISAN összehajtogatni a gumis lepedőt?:) (beszélgetős fórum)
Ez jó ötlet a gumilepedősöknek. :)
Az ágyneművel ugyanezt csinálom. Szombat reggel bele a gépbe, délután meg vissza. Még a hajtogatást is megúszom, nemcsak a vasalást. :)
Itt a megoldás! A gyártók csak tudnak valamit! :D
Hosszú idő óta ez a legjobb fórum, amivel találkoztam!
Rég röhögtem annyit, mint itt, amikor filmszerűen lepereg előttem, amiket itt néhányan írnak. :DDD
Hihi :))
Én akkor vettem, amikor a munkatársam lelkendezve mondta, hogy milyen szuper, tükörsima ágy... :D
Első mosásig még nem is gondoltam, hogy ezzel probléma lesz. Azóta csak bevágom az ágyneműtartóba, és onnan veszem elő, amikor kell. 4 db van belőle. Semmiféle vasalás.
te jo eg ezzel nekem is megvan a bajom...
aupairkent dolgozom es az osszes lepedojuk gumis mire azokat kivasalom es osszehajtogatom, majd szetvet az ideg...
Nyomasztja a fenét.:-) Ettől függetlenül a legjobb találmány,nem jön le éjjel,nem gyűrődik,szerintem tök jó.
Nekem nincs is sima lepedőm.Csak gumis.
Szoba közepe-leteríted gumival felfelé, nagyjából csinálsz egy négyszög alakot, és óvatosan lehet hajtogatni. :D
Bár nekem csak a 4 sarka gumis. Ami bemegy a matrac oldalához meg alá, én azt vissza szoktam hajtani, és akkor csak a téglalap látszik, ami a matrac tetején van. Úgy összetudom hajtani. De a végig gumisat lehetetlen. :D Azt már kivágtam, mert úúúúútáltam! :DDDD
sehogy:) én csak úgy be szoktam nyomni az ágy aljába mosás után:))
ha felhúzom a matracra, úgyis kisimul :D
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Mitől van az, hogy nincs normálisan székletem, csak kb. heti egyszer? Más is van ezzel igy?
- Ki hogy kezeli azt, ha a játszótéren a nagyobb gyerekek nem hagyják játszani normálisan a kisebbet?
- 1 hónap alatt szeretnék minél több kilót lefogyni, épeszűen, normálisan. Melyik módszert ajánljátok?
- Fel lehet ezt valaha dolgozni... Ezek után normálisan élni?