Tud valaki ajánlani olyan könyvet amiből normálisan meg lehet tanulni rajzolni? (tudásbázis kérdés)
Szunyoghy A:Rajz ABC
Könnyű,érthető,eredményes.
A Fantázia című képed tetszik!
Ha a kastélyosat te festetted, akkor az is! :))
Nézd meg az én amatőr munkáimat :D
kis gyakorlás a képeim közt...
szerintem nagyon buli...és igenis a gyengébb képre is büszke lehetsz!
Nagyon szívesen.
Valamikor imádtam rajzolni. Aztán megvettem a PC-t és lassan írni is elfelejtek kézzel. El kell kezdenem nekem is megint rajzolni, mert leégek majd a lányom előtt, ha egy rohadt sünt nem tudok összekaparni a papíron... :DD
Dehát, ha egyszer nem festőset keres, minek a festős? :D Na, mindegy.
Ki vannak rám akadva? Hát, sajnálom őket, tudod, mindenkinek megvan a maga baja, nekik az, hogy másra kiakadnak. Csókoltatom őket! :D
Köszi, hogy szóltál, de én is tudok olvasni!
És ha Te is tudsz, akkor láthattad, hogy írtam, hogy rajzolós könyvet nem, de festőset tudok!
Mivel többen kérték tőlem, így megosztottam velük.
Nnnnna, viszont Te megint nem bírtad ki, hogy ne okoskodtál volna! Néha bölcsebb lenne hallgatnod, mert mint olvastam, többen ki vannak rád akadva!
Elküldtem neki egy oldal linkjét, ahol le lehet tölteni Betty Edwards: Jobb agyféltekés rajzolás könyvét és a munkafüzetet is pdf-ben.
Ha valakinek kell még a link, akkor dobjon egy üzit!
A könyv szerzője és címe: Belányi Edit Az egylendület díszítő festés technikája.
A festés egyszerű, és nagyon látványos. A titok az ecsetben rejlik! :)
ezért írtam a tanfolyamot:o)
gyorsabb és hatékonyabb
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltásnak csúfolt buta diéták, önsanyargatások helyett miért nem lehet normálisan kajálni és sportolni?
- Milyen könyvekből tudnék megtanulni rajzolni teljesen kezdőként?
- Ha bemegyek egy könyves boltba, melyik német nyelv könyvet ajánlod nekem? Tanultam már németül, de most szeretnék egyedül újra tanulni.
- Burkolónak normálisan meg lehet tanulni 2 év alatt, havi 2-4x1 nap gyakorlattal?
- Tudtok olyan könyvet amiből a számítástechnika alapjait meglehetne tanulni?
- Németül szeretnék tanulni, tudnátok ajánlani megfizethető áron könyvet, dvd-t?