Ha bemegyek egy könyves boltba, melyik német nyelv könyvet ajánlod nekem? Tanultam már németül, de most szeretnék egyedül újra tanulni. (tudásbázis)
11. ligabue
2012. febr. 9. 14:29
start, unterwegs, themen ezek mind jók
vagy Lazán németül sorozat
(jobb a könyvet megvenni, de ezek egyébként netről is letölthetőek, ha bele akarsz nézni vagy ilyesmi - végigvenni azért nem mindenki tudja online, mert nem tud annyit ülni a gép előtt, könnyebben belefárad a szeme + ilyenek...)
10. szimonic (válaszként erre: 9. - Sanka02)
2012. jan. 22. 11:33
erre is a startot ajánlom, alapszókincsnek a könyv szókincsét, plusz az adott szakmához gyűjtse össze a legfontosabb szavakat, tanuljon kész mondatokat az első pár leckéből, legalább egy alap nyelvtantudás legyen meg, kb 5-6 lecke
9. Sanka02
2011. dec. 29. 05:16
Nekem olyan segítség kellene, hogy egy ismerősöm aki soha nem tanult németet, kimenne dolgozni, és szeretne vmennyit tanulni németül. Segíteenék felkészülni neki, milyen könyv volna a legjobb?
8. homern (válaszként erre: 5. - Szimonic)
2011. dec. 28. 22:05
Mi gimiben ezekből tanultunk,én is szerettem.Még most is megvannak,ha lesz időm újrakezdem :)
7. szimonic
2011. dec. 28. 20:47
középiskolástól felnőttig
6. 6208ad5eaa (válaszként erre: 5. - Szimonic)
2011. dec. 28. 20:39
tanárként, milyen korosztályra gondolsz?
5. szimonic
2011. dec. 28. 20:25
én tanárként mondom, a Start-ot szoktam ajánlani egyedül tanulásra, nyelvtana szájbarágós, szószedet van minden leckénél, sok-sok feladat a mf-ben az egyes leckékhez és a szókincse is viszonylag modern
4. Berillke
2011. dec. 28. 20:23
pons csomagok
3. a0c1361e44
2011. dec. 28. 20:19
Én a themen-ből tanultam. Elég jó témákkal foglalkozik, nem unalmas.
2. 6208ad5eaa
2011. dec. 28. 20:14
Szóval nem ismerem a német nyelvkönyveket és érdekelne melyik jobb a másiknál esetleg miért? Tudnátok segíteni és ajánlani egy-két könyvet, mégis melyiket vegyem le a polcról? Köszönöm!
1. 6208ad5eaa
2011. dec. 28. 20:13
Ha bemegyek egy könyves boltba, melyik német nyelv könyvet ajánlod nekem? Tanultam már németül, de most szeretnék egyedül újra tanulni.
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok kitörni a szegénységből. Hiába tanultam, hiába...
- Bemész egy könyvesboltba. Mi alapján választasz könyvet?
- A keserűségből, fájdalomból tanultam….
- Magánember adhat ki könyvet - 200 db-ot- eladásra, nem könyvesbolt, hanem "belterjes" értékesítéssel vállalkozói nélkül?
- Tudtok Budapesten olyan könyvesboltot, ahol el lehet adni könyvet és azonnal ki is fizetik?
- Az Alexandra könyvesházából neten rendelve kedvezményes árú könyvet hány nap alatt szállítanak ki Bpesten belül, és van szállítási költség?