Az Alexandra könyvesházából neten rendelve kedvezményes árú könyvet hány nap alatt szállítanak ki Bpesten belül, és van szállítási költség? (tudásbázis)
6. nyta
2009. jún. 10. 08:58
nekem 1 nap alatt meg szokták hozni.
volt olyan hogy megrendeltem du-n 4-kor,és reggel 9 -kor már megérkezett.
mindig 10.000 ft felett rendelek,mert ugy az ország egész pontján ingyenes a kiszállitás.
5. rinike
2009. jún. 9. 18:40
Nekem ma hoztak ki könyvet, 550,-Ft volt a futárszolgálatnál a többletdíj. Egyik nap rendeled, másiknap már hozzák is. (Nálam mondjuk valami gond volt, mert pénteken rendeltem, és hétfőn egy másik városból hívtak, hogy nem találják a címet. Még szerencse, hogy telefonszám is volt, így megadhattam a címet, és ma kihozták.)
4. Pné Veronika (válaszként erre: 2. - Emagdi)
2009. jún. 9. 18:32
Nekem is így szállítottak, tartották a határidőt, pedig én karácsony előtt rendeltem, tehát csúcsidőben:-)A szállítási költséget tényleg nézd meg, az a biztos.
3. enjoy
2009. jún. 9. 18:30
"A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül, Magyarország egész területén egységesen 550 Ft, 10 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes. A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül.
A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1 munkanap."
2. emagdi
2009. jún. 9. 18:27
az alexandra az esetek döntő többségében tudja tartani az 1 napot a szállításnál.
a szállítási díjakat meg meg tudod nézni a honlapjukon amikor rendelsz:) (azt hiszem 10eFt felett ingyenes, de nem biztos)
1. 3e5b3adf5a
2009. jún. 9. 18:26
Az Alexandra könyvesházából neten rendelve kedvezményes árú könyvet hány nap alatt szállítanak ki Bpesten belül, és van szállítási költség?