Most olvastam egy autósoknak szóló hírekben, hogy a 8-as főút le van zárva Devecser és Ajka-Bakonygyepes között. Igaz ez? (tudásbázis)
Én azt olvastam az autósoknak szóló cikkben, hogy a terv szerint dec 10-ig lett volna lezárva, de a lezárást meghosszabbították dec. 31-ig.
Kíváncsi vagyok, hogy karácsonykor, illetve karácsony és újév között milyen aktivitással fognak dolgozni.
Köszi :-)
Ez szívás :-(. Lehet hogy akkor inkább az M1-esen megyünk, arra ismerjük az utat.
Nem tudom mekkora a kerülő, nem jártam arra, csak a helyi lapban cikkeztek róla napokig, hogy mekkora káosz volt, mert nem volt kitáblázva. Most már ki van.
Nézd meg a naplo-online.hu oldalon, hátha találsz cikket róla! :)
Karácsony után, anyósomékhoz arra vezet(ne) az útunk. Azt írta a cikk, hogy december végéig tart ez az útzár.
Október végén simán el lehetett menni, csak a devecseri útra nem lehetett rákanyarodni (nem is akartunk).
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Tegnap éjjel leesett a tükör a fürdőben. Azt olvastam, ha ilyesmi történik valaki meghal a családban. Én babonás vagyok. Para van!
- Szégyellem, hogy lassan 1 éve nem olvastam könyvet.