Most nevetni fogtok rajtam, de szerelmes vagyok Anne Rice egyik főszereplőjébe. Elfelejtem majd? (beszélgetős fórum)
Na, épp most kellett erre az utolsó mondatra ráakadnom!
Kezdtem nézni a -dr. Balatont, de olyan ronda ráncos Bodrogi és Voith Ági, s olyan közelről mutatják őket, hogy szerintem mindjárt elzárom.
Nem volt buta ember, de a beszédmodora miatt nemigen voltam képes végighallgatni. :D
Én is háklis vagyok.
Nekem a Morgan (a figura) persze rokonszenves, úgy van "megcsinálva". Ahogy Boothe is a Dr. Csont-ból, de ott a többi szereplő is jó. A női főszereplő filmbeli egyénisége is tetszik.
nem azonosítom a szerepet a színésszel, hisz neki az a szakmája, hogy eljátsszon akár egy ellenszenves szerepet is.
Anyám pl. nem szerette Whoopi Goldberget, mert azt mondta, csúnya, és ő nem akar csúnya embereket nézni a tévében. :D
Szerettem a zenéiket, de rajongója nem voltam. Ahogy másoknak sem. :D
A szerelem megmaradt a szomszédék Laci fiának. :D Egyszerűbbnek is tűnt... :)))
nekem a Solymos Tóni tetszett, leveleztünk is.
Korához képest most is tetszik.
Én énekesekért nem rajongtam, az egy szem Oszter Sándor mondjuk tetszett az egyik lovas filmben, de a ló kedvéért néztem meg a filmet. (Ismerős ló volt, az általam is látogatott lovardából.)
Pressert meg nem a kinézete miatt szerette az ember. :D
Nekem úgy látszik, magasabb az olvadáspontom.
Nem szeretem a latin típust, nem szeretem a feltűnően szép vonású pasikat, aki már akkor elvigyorodik, ha ránéz egy nő... mert minden nő bukik rá... és nem biztos ám, hogy a lelke is szép, pont emiatt.
Nem szeretem a manapság megint divatos hátrazselézett hajat sem, a mama pubikája típusról nem a férfi jut az eszembe, hanem hogy adjon valaki egy kakaót ennek a kis rémnek.
ha valakinek annyi az esze, hogy ilyen nevet képes viselni, az az arcára is kiül.
A férfiszépség nálam mondjuk Arisztotelész mellszobránál kezdődik, de ők se kutyák...
Annyiban van véleményem, hogy nem akármi lehet a könyv, ha az alapján valaki beleszeret Munkácsyba.
Hideg fejjel nézve ez az agybaxó. :D
Ez igaz. Bár az is agybaxó.
De megnyugtattál, köszi szépen.
🍎
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba