Mosogatógépben lehet mosogatni szilikonos sütőformát, műanyag tálcát, mikrózható-fagyasztható műanyag ételdobozt? Vagy csak fém, fa, üveg? (tudásbázis kérdés)
A hagyományos műanyag tálcát nem feltétlenül lehet beletenni. Bár a mai modern dolgokon feltűntetik, hogy mosható-e mosogatógépben, de még mindig vannak olyanok, amik nem.
Természetesen minden, amiben süthetsz (tehát a sütőformát is és a szilikonosokat is), főzhetsz elmosható benne, meg azok is, amik mikrózhatók és fagyaszthatók. Ezeknek nem árt a magas hőmérséklet.
az ott a kérdés...mos v nem mosgatógép
én még a pamutot is belerakom...hagy dolgozzon azé van!
lehet ezeket ott mosni...hisz a sűtőben ezek sokkal magasabb hőfokon vannak.
ételes dobozokat is lehet persze..
mindent lehet.
Kivételek: alumínium -ot tartalmazó edények, meg fa nyelű kések...
alumíniumot megmarja, a fának meg nem tesz jót az hosszas vízben gőzben állás..
Köszi. Akkor ezek szerint jót írtam Neked?
Örülök, hogy megy. Én imádom a mosogatógépet. Amióta ez van, sokkal jobban érzem magam a konyhában. Nemhogy koszos edény nincs, de feltornyozva sincs a száradó. Meg különban is utálok mosogatni. :-))
Szia! Bocsika hogy eddig nem írtam, de bevallom direkt, mert kivártam, hogy tudjak neked mit írni. :)
Az van hogy véletlenül jött hozzánk a szerelőbácsink (Aki beszerelte a mosogatógépet)mert épp meghozta a kazánt amit vettünk. És mondtam neki hogy nem megy a gép, és mutattam neki azt a leírást amit itt a topikba valaki írt hogy mit jelent az F4 és fenn akadt a szeme azon hogy nincs át törve velemi kupak vagy mi? és leszedte a leeresztőt belenyúlt és vissza tette és mondta hogy indítsam el a gépet hogy akkor most lead-e egy egész mosogatást. És azóta már vagy 4-5-ször mosogattam vele és el vagyok ájulva hogy milyen szuperül mosogat. Szóval úgylátszik még is csak a bekötésnél volt valami gubanc, már nagyon imádom, a gépet és aztis hogy végre rend van a konyhámba. :)
Szóval köszönöm neked is és a többieknek is a segítséget!! :))
06-40-109-109
Itt kérdezd meg! Whirlpool ügyfélszolgálat.
Akkor lehet, hogy tényleg képtelen volt üríteni. Amikor mosogat a gép ne úgy gondold, hogy annyi víz van benne, mint egy mosógépben. Nézd meg a leírását!
Sokszor azt írja, hogy 1-2 mosogatás, 3-5 öblítésnél az össz. vízfelhasználás kb. 20-22 liter. Ha a 20-22-őt 5-6-tal elosztod, akkor láthatod, hogy milyen kevés van benne egyszerre.
Ok.
Képzeld, az előbb megint úgy vissza fordítottam a gépet mint az este, és úgy tűnik most mosogat. Lehet megtörik a cső és az a baja??? Hú nem bánnám ha csak ez lenne a gond. :)
Tehát azt nézd meg, hogy a leeresztésnél van-e dugulás.
Ez csak ötlet, nekem nem ilyen gépem van.
Ezt találtam az interneten:
Írt a Whirlpool is, hogy az F4 ürítési hibát jelent, nézzem meg a szűrőket, a csövet, meg hogy új gépnél (ez új) vakdugó van a gép meg a leeresztő cső között. Megnéztem - bár igen meglepett, hogy a használati utasításban szó sem esik róla - nincs vakdugó, furcsa is lenne, ha azzal kellene kezdened a beüzemelést, hogy leveszed a gép hátlapját, és könyékig belemászol... Na de a lényeg: a mosogató alatti szifon fölé van bekötve a gép, a TEKA rakott a szerelvény csomagba direkt erre való elemet, csak éppen a becsatlakozásnál nem volt áttörve a műanyag.
További ajánlott fórumok:
- Tényleg takarékossabb/olcsóbb a mosogatógép, mint a kézi mosogatás? (energia, vízhasználat, stb.)
- Érdemes venni mosógatógépet?
- Mosogatószer ízű edények a mosogatógépből
- Kezdő mosogatógép használó vagyok. Lenne pár kérdésem!
- Rossz a mosogatógép-tabletta?
- Megmenthetőek a szilikonos sütőformáim vagy dobjam ki?