Morzsás lazaccsíkok recept


40 dkg bőrös lazacfilé
5 dkg zsemlemorzsa
Durva szemű tengeri só
Bors
5 dkg vaj
A Morzsás lazaccsíkok elkészítési módja:
Megmossuk és szárazra töröljük a lazacot, majd 2 ujj yi vasta csíkokra vágjuk. Egy tepsit kibélelünk úgy, hgy. A. Szélein Bőven túllógjon a papír, mert ezzel fogjuk a halszelelet betakarni. Rátesszük a lazacot, megszórjuk sóval, borssal, zsemlemorzsával. Tetejére vékonyan vajat vágunk. A sütőpapírral betakarjuk, 200 fokon megsütjük, ~15 perc. A körete saláta.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2014. okt. 3. 16:32
A morzsás lazaccsíkok elkészítési módja és hozzávalói.