Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével recept
A Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével hozzávalói:1 szelet afrikai harcsafilé
6 db krumpli
1 db vöröshagyma
1 db tojás
liszt
zsemlemorzsa
vaj
olíva olaj
só
citrom
őrölt fekete bors
vegyes savanyúság
A Rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével elkészítési módja:
A krumplit felteszem főni héjában. A hagymát apróra vágom. A filét 3 db-ba vágom, sózom borsozom, csepegtetek rá citromot. Bepanírozom. A krumplit megpucolom, összetöröm, sózom borsozom, hozzákeverem a hagymát és a vajat, megpirítom. A halszeleteket olajban megsütöm. Tálalok, a tányérra helyezek 1 szelet halat, mellé egy kupac krumplit, s a savanyúságot.. A halra nyomok majonézt.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. szept. 27. 16:26
A rántott afrikai harcsa sült hagymás krumplipürével elkészítési módja és hozzávalói.