Ropogós garnélarák recept


Hv:20 db nagyobb garnélarál
3 ek.pirított szezámmag
12 dkg liszt
Fél tk.sütőpor
1 ek.halszósz
1,5 dl víz
Olaj
A Ropogós garnélarák elkészítési módja:
A halszószt a vízzel egy csészében összekeverjük. A sütőporral és a szezámmaggal elkevert liszttel apránként hozzáadjuk és sűrű tésztává leverjük. A megtisztított rákokat belemártjuk a tésztába. Forró olajban 2-3 perc alatt ropogósra és pirosra sütjük őket, a végén leitatjuk róla az olajat. Melegen, joghurtos salátával tálaljuk.
Kategória: Reform ételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2014. szept. 28. 14:13
A ropogós garnélarák elkészítési módja és hozzávalói.