Főoldal » Receptek » Reform ételek receptjei » Ropogós garnélarák recept

Ropogós garnélarák recept

Elkészítési idő 20 perc

A Ropogós garnélarák hozzávalói:
Hv:20 db nagyobb garnélarál
3 ek.pirított szezámmag
12 dkg liszt
Fél tk.sütőpor
1 ek.halszósz
1,5 dl víz
Olaj


A Ropogós garnélarák elkészítési módja:
A halszószt a vízzel egy csészében összekeverjük. A sütőporral és a szezámmaggal elkevert liszttel apránként hozzáadjuk és sűrű tésztává leverjük. A megtisztított rákokat belemártjuk a tésztába. Forró olajban 2-3 perc alatt ropogósra és pirosra sütjük őket, a végén leitatjuk róla az olajat. Melegen, joghurtos salátával tálaljuk.


Kategória: Reform ételek receptjei


A ropogós garnélarák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook