Anyóspajti almás pitéje recept


40 dkg liszt
1 sütőpor
Csipet só
10 dkg cukor
18 dkg vaj/margarin
2 tojás sárgája
3 ek.tejföl
3-4 ek.búzadara
2 van.cukor
1 kg alma min.
Az Anyóspajti almás pitéje elkészítési módja:
kettészedni, nyújtani vékonyra, megszórni búzadarával , rá a reszelt alma, amibe 2 van.cukrot keverünk és őrölt fahéjat,i.szt. A tetejét megkenni a tojásfeherjével + 1 ek.tejföllel. Betenni a sütőbe :)
Az alma ebben extra vastagon szerepel :)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2014. szept. 23. 18:12
Az anyóspajti almás pitéje elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.