Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sajtos puffancsom recept

Sajtos puffancsom recept

Elkészítési idő 30 perc

A Sajtos puffancsom hozzávalói:
1/2 l tej
16 dkg rama margarin
32 dkg liszt
24 dkg trapp.sajt
6 db tojás
Liszt és zsír a tepsihez


A Sajtos puffancsom elkészítési módja:
A tejet felforraljuk, jól megsózzuk. Bele a liszt és a margarin, főzzük, amíg el nem. Válik az edény falától, azonnal beleütjük (levesszük a tűzről) a tojásokat és berakjuk a fagyasztóba és jéghidegre hűtjük. A sajtot belereszeljük, majd vajas kézzel gombóckákat formálunk és megsütjük. Nagyon finom és egyszerű!

A 30 perc a sütési idő kb. A fagyasztás(hűtés) idejét nem számoltam bele ~ 1óra
Ha füstölt sajtot választunk, lehet variálni az ízeket.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sajtos puffancsom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook