Sajtos puffancsom recept


1/2 l tej
16 dkg rama margarin
32 dkg liszt
24 dkg trapp.sajt
6 db tojás
Liszt és zsír a tepsihez
A Sajtos puffancsom elkészítési módja:
A tejet felforraljuk, jól megsózzuk. Bele a liszt és a margarin, főzzük, amíg el nem. Válik az edény falától, azonnal beleütjük (levesszük a tűzről) a tojásokat és berakjuk a fagyasztóba és jéghidegre hűtjük. A sajtot belereszeljük, majd vajas kézzel gombóckákat formálunk és megsütjük. Nagyon finom és egyszerű!
A 30 perc a sütési idő kb. A fagyasztás(hűtés) idejét nem számoltam bele ~ 1óra
Ha füstölt sajtot választunk, lehet variálni az ízeket.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2014. szept. 19. 17:25
A sajtos puffancsom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.