Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Zelleres, csőben sült halfilé recept

Zelleres, csőben sült halfilé recept

A Zelleres, csőben sült halfilé hozzávalói:
30 dkg tengerihal- (vagy fogas-) filé

citrom
zsemlemorzsa
8 dkg zeller
4 dkg vaj
1 dkg liszt
1 dl tej
5 cl tejszín
fehér őrölt bors
reszelt szerecsendió
4 dkg trappista


A Zelleres, csőben sült halfilé elkészítési módja:
A halszeleteket sóval és citromlével ízesítjük, zsemlemorzsába forgatjuk, és kevés olajon kisütjük. A juliennre vágott zellert vajon megpároljuk, majd lisztszórás után felengedjük tejjel és tejszínnel, sózzuk, fehér őrölt borssal, szerecsendióval fűszerezzük, és átforraljuk. Ezzel a mártással bevonva, és reszelt sajttal megszórva, a halszeleteket grillsütőben készre sütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A zelleres, csőben sült halfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook