Újhagymás tonhal pogácsa recept
30 perc
Az Újhagymás tonhal pogácsa hozzávalói:
30 dkg tonhalkonzerv
20 dkg finomliszt
1 dl viz
1cs.ujhagyma
1 cs.petrezselyem
So,bors
Az Újhagymás tonhal pogácsa elkészítési módja:
A halat lecsopogtetjuk, bele so, bors, aprora vagott hagyma es petrezselyem, puresitjuk turmixgepben.hozza keverjuk a lisztet es a vizet ,majd jol zarhato edenyben betesszuk a hutobe,kb.1 orara. Vizes kezzel golyokat formalunk es forro olajban mindket oldalukat aranybarnara sutjuk. Hidegen es melegen is klassz, plusz kcal szegenyebb,ha sutoben sutjuk meg 220 fokon 15-15 perc oldalankent es elotte zsemlemorzsiba hempergetve.
(Egy óra hűtési idő)
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2014. szept. 30. 23:48
Az Újhagymás tonhal pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.