MORA márkájú gáztűzhellyel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Melyik típusa a legjobb? (tudásbázis kérdés)
5. Titánia83
2011. dec. 2. 19:28
Köszi a válaszokat!
Eddig 1:1 ellene és mellette. :)
Remélem még írnak majd.
zsazsanéni utána nézünk a pelgrimnek is.
4. dovima (válaszként erre: 1. - Titánia83)
2011. dec. 2. 17:42
nekem az van,és semmi bajom vele ,a sütő része villany és az a legjobb benne,imádom ezt így együtt,főleg ami nekem elötte volt...
3. zsazsanéni
2011. dec. 2. 17:36
Nekem az új tűzhely vásárlása előtt nem ajánlották ezt a tűzhelyet.Kicsik a gombok is rajta.Én Pelgrim tűzhelyet vettem ,ez magyar gyártmány és lehet hozzá alkatrészt kapni.A gázszerelők nem ajánlották holmi Tesco-ban vett külföldi masinákat,mert annak nincs alkatrész utánpótlása.Ja és még a szerelő mikor be
állította,megvigasztalt,hogy ez mint a régi ami 35 évet szolgált nem bír ki.ezeket már nem arra gyártották,hogy egy életre kitartson.
2. Titánia83
2011. dec. 2. 16:52
Sziasztok!
Érdekelne, hogy
- kinek mennyire vált be
- előnyei
- hátrányai
- ha nem vált be, mit vettetek utána?
1. Titánia83
2011. dec. 2. 16:51
MORA márkájú gáztűzhellyel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Melyik típusa a legjobb?
További ajánlott fórumok:
- A legjobb kapcsolatban is meginoghat az ember. Ki hogyan oldja ezt meg?
- Van valakinek tapasztalata Tesco márkájú háztartási gépekkel kapcsolatban? (Kávéfőző, mikró, ilyesmi)
- Tapasztalatokat várok BEKO, CANDY vagy AMICA márkájú hűtőszekrényekkel kapcsolatban!
- Kinek milyen tapasztalata van a "fogyasztóporokkal" kapcsolatban? Melyik a legjobb?
- Általában mindenki a legelső kapcsolatában izgul a legjobban?
- Drámai módon megszakadt a kapcsolatom egyik legjobb barátommal. Keressem vagy ne keressem?