A legjobb kapcsolatban is meginoghat az ember. Ki hogyan oldja ezt meg? (beszélgetős fórum)
Én is nagyon féltékeny voltam a páromra, amikor összejöttünk, pedig nem volt rá okom. Miután erre rájöttem, tudtam ezzel többet ártok magamnak, mintha megbíznék benne.
Most magabiztos vagyok, szeretjük, tiszteljük egymást és nem akarunk fájdalmat okozni a másiknak.
Szerintem ezek a szituációk a bizonytalanság és a kevés önbizalomnak a jelei. Erősítsd a párodnak, hogy számodra ő a legfontosabb.
Tindigonak is igaza van rá kell ébreszteni az embereket a bizonyos tetteikkel fájdalmat okoznak annak, akinek ők igazán fontosak.
Hát nálunk is ki kellett borulnia a bilinek, hogy ezt megbeszéljük. :) Én úgy voltam vele, ha ő intimen sugdoshat más fülébe, miközben átöleli, akkor én is. ;) Csak egyszer kellett. Utána meg is beszéltünk. Ő sokkal jobban kiborult, mint én. Mondtam, hogy én ugyanígy éreztem magamat a múltkor. Ekkor egyeztünk meg.
Nálatok ez nem működne? Elmondtad neki, hogy ez bánt Téged? Szerintem érdemes lenne. :) A másik, hogy ilyesmit azok a lányok csinálnak, akiknek az önbizalmukkal nem minden ok, és önigazolást keresnek. Nem ismerem a párodat, de ált. az ilyen lányok kérdezgetik, hogy szerinted nem vagyok kövér? Vagy biztos jól áll ez a ruha? Szerinted megehetem ezt még? Stb. Ő szokott ilyesmiket kérdezgetni? Érdemes őt sokszor megdícsérned, hogy szép, csinos, jól áll neki ez a ruha, vagy konkrétan, hogy imádod az ilyen vagy olyan fenekét stb. :) Vagy nincs rendben saját magával, vagy a párkapcsolatotokban van valami gond, ami miatt ezt csinálja. Mindenképp ki kell derítened az okát, és tudatosítani benne, hogy Veled ezt nem teheti meg. Tudod, mindenhez két ember kell, veled is azért lehet ezt megtenni, mert hagyod... De ha magával van baja, azon te is tudsz segíteni. Csak tudd meg az okát.
Hű ez de tökjó, nagyon irigyellek titeket. Elvileg nálunk is így lenne, de gyakorlatilag amíg én figyelek arra, hogy senkivel még a határ közelébe se kerüljek, aki meg nyomulna, azt elhajtom a rákba, addig ő nemhogy elfogadja mások flörtölését, de simán rányomul a számára szimpatikus idegen emberekre (persze csak szóban, de ott igazán, közeledik a másikhoz, anélkül, hogy a másik lépett volna, kezdeményezi a beszélgetést, kezdeményezi a számcserét, stb..., mennek a szexes poénok, egymás agyának húzása), ami nekem baromi rosszul esik, mert én flörtnek látom, és látom, hogy a másik ember is flörtnek látja és teljesen beindul.
Eközben ő meg már arra is féltékeny, hogyha megjelenik egy csaj, aki szerinte jól néz ki, de hozzám se szól, meg rá se nézek.
Én is szeretek ilyen dolgokról beszélgetni, de sajnos most mennem kell.
Holnap is jövök.
Egyébként nem vagyok szép, se csinos, nekem tennem kell azért, hogy nézzek ki valahogy :)
165 magas, 67 kiló, és ahogy mondják kellemdes negyvenes :D tettem fel képet, a kedvetekért,kíváncsi vagyok, mi az ami előszőr megkapó rajtam szerintetek... az öltözékem, a sminkem, a hatalmas melleim?
Szóval a lényeg, még csírájában el kell folytani a közeledést.
Illetve mindig előbb gondolkodunk, és értékelünk, hogy mit dobnánk a levesbe egy kis pásztoróráért ha bukás van.
Én ehhez annyit teszek hozzá, hogy nagy tévedésben van az a nő vagy férfi aki szerint csak azzal történik ilyen aki kihívóan öltözik vagy viselkedik, vagy éppenséggel csodaszép.
pl a szép nőket kmről kerülik a palik,mert félnek tőlük :)Csúnyáknál, vagy teltebbeknél, házasoknál nagyobb a lehetőség...
Szerintem mindenkinél megesik, hogy bepróbálkoznak, az már megint más hogy az illető ezt hogy kezeli.
Ha ad olyan visszajelzéseket, hogy nem akkor leszállnak róla, ha olajat önt a tűzre akkor bízony nem szállnak le róla.
Ha pedig már a megingásnál tartunk az régen baj egy kapcsolatban, ott több, mint valószínű hogy az illető zöld jelzést adott, és a háttérben nincs minden rendben.
További ajánlott fórumok:
- A Facebook rombolja az emberi kapcsolatokat?
- Kinek milyen tapasztalata van a "fogyasztóporokkal" kapcsolatban? Melyik a legjobb?
- Általában mindenki a legelső kapcsolatában izgul a legjobban?
- Drámai módon megszakadt a kapcsolatom egyik legjobb barátommal. Keressem vagy ne keressem?
- Tudnátok segíteni nekem ajándékozzással kapcsolatban? A legjobb barátunk születésnapjára kellene valami.
- MORA márkájú gáztűzhellyel kapcsolatban mik a tapasztalatok? Melyik típusa a legjobb?