Mivel tisztítsam a laminált parkettát? (tudásbázis)
Próbáld másfajta felmosó fejjel. Egy ideig nekem is foltos volt, akkor nekiálltam négykézláb törölni a régi, hagyományos módon. Mára már a nyeles felmosóval csinálom, ha sietek, a sima hagyományossal, ha nagyon alapos akarok lenni, akkor meg azzal, ami egy téglalap..laposfejű, azt hiszem így nevezik.
És rájöttem, hogy azon múlik, hogy jól oda kell nyomni..
Mondjuk az enyém nem sima felületű, hanem az anyagában mart, nem tudom, hogy nevezik az ilyet, mintha egy sűrű fogú gereblyével lenne végigszántva, a sima felületűvel nem volt ilyen gondom.
Lerakás után elég sokáig (kb. fél évig)a találkozásoknál foltos volt. Sötét tölgy az enyém és nagyon látszott. Arra gondoltam, hogy valami olyan szert használt a mester(nem voltam itt a lerakásnál), ami feloldódott. Reklamáltam is nála, de mint kiderült, semmit nem használt. Eljött megnézni és megnyugtatott, hogy idővel el fog múlni. Igaza volt.
Sofix felmosóval mossuk hetente. Nagyon szép, semmi nem látszik az előzményekből.
Foltos?
Nálunk nem.
Ó szegénykém! :(
Mármint mi a baja?
Én simán felmosom.
További ajánlott fórumok:
- Mivel tisztítsam az ezüst ékszereimet, hogy szépek maradjanak?
- Miért cserélnétek le a padlőszőnyeget laminált parkettára, és miért cserélnétek le a laminált parkettát szőnyegre?
- Mivel moshatnám fel a parkettát?
- Mivel mossam fel a parkettát, hogy ne jöjjenek mindig vissza a hangyák?
- Mivel tisztítsam réz tárgyaimat?
- Laminált parkettát lehet lakkozni?