Mivel mossam fel a parkettát, hogy ne jöjjenek mindig vissza a hangyák? (tudásbázis)
BIO KILL!!! Szintelen,szagtalan,nem hagy foltot,melegvérű állatokra veszélytelen.Nem szabad közvetlenül az állatra fújni,csak a fekvőhelyére.
Olvasd el lentebb is a hsz.-eket.
tud valaki segyteni abban, hogy mivel írtsam ki a hangyákat?
A kutyusom táljába szoktak belemászni reggelre a hívatlan vendégek. Olyan szer kéne, amitől nem lesz baj a kutyámnak.
Köszönöm, meglestem, ki fogom próbálni.
A képeimhez feltettem a tasakok fotóját.Én a helyedben bemennék egy gazdaboltba és elmondanám ezt a levéltetű gondot.Mindenütt vannak jól képzett ,fiatal "vegyszer szakemberek", legutóbbis valaki pont ez az alul lévőt ajánlotta a másik helyett.Az is előfordulhat, hogy már van egy korszerűbb. Legfeljebb kérdezz rá az általam mutatottakra a második kőrben.
Meg lehetne tudni a nevét? Nekem a hibiszkuszaim szenvednek a tetvektől, s még nem találtam ellenük alkalmas szert.
Földszinti lakásban lakunk, tehát első kőrben megjelennek a pirinyó hívatlanok. Ezrekért vettem a különböző "killereket", de csak pillanatnyilag használt. Az erkélyen levő leánderem tetves lett, erre a gazdaboltban kértem növ.védőszert. Arra pár nap alatt hatott, 100%-osan. Legközelebbi hangyavonuláskor dühömben rájuk fújkáltam ezt az oldatot (ez egy por, otthon kell vízben feloldani és kiürült permetezőflakonból lehet sprézni) és láss csudát... a hatás lehengerlő volt a hangyanépre is.Nem drága, mert évekig elegendő egy zacsi és csak pár száz Ft.
Nálunk is mindig előjönnek tavasszal. En szoktam venni hangyairtó csalétket, és eldugom olyan helyekre ahol a gyerek nem fér hozzá (pl szekrény mögé). Kb. 3-4 hét alatt végleg kiírtja őket, mert magát a csalétket viszik be a hangyabolyba, és mivel az mérgező, kiírtja az egész bandát. Fáraóhangyára is lehet kapni.
Felszáradt, hangya egyenlőre nincs, viszont csíkos maradt a parketta:(
Most rámentem ecettel, a hypot nem merem bepróbálni, féltem a parkettát:)
vörös az panel(faráo) hangya
sütőpor, meg kell találni azt a helyet ahol "betolakszik", jól beszórni a kuka körül
A levendulás felmosás talán jó lesz, a fekete hangya utálja, hátha ő is.
Panelház, 3. emelet. Ilyenkor, tavasszal mindig előjönnek. Gondolom, sima házi hangyák:)
Attól függ,hogy milyen lakásban laksz,milyen hangyáid vannak? A házgyári fáraó hangyát csak rovar irtással lehet időlegesen megszüntetni,minden házi praktika hatástalan ellenük.A kerti hangyákkal egyszerűbb a helyzet,már soroltak fel szereket,próbáld ki!
Permetezd be Biokill-el.Minden rejtőzködő,vándorló rovarra jó.Emberre ártalmatlan,színtelen szagtalan.Én is ezt használom,mindent befújok vele:szőnyeg,ruhás szekrény,ágy.
Köszi, megnézem.
Sok mindent kipróbáltam, de nem igazán vált be egyik sem.
Reméltem, van bombabiztos módszer:)
Miért nem használod a keresőt?
Találatok:
Hogyan lehet a lakásból/házból a hangyákat kiírtani?
Mit lehet tenni a fáraóhangyák ellen?
Miért vannak mindenhol hangyák?(tömegével)
A hangyák szétszedik a járdánkat a kertben. Valakinek van bombabiztos ötlete?
Mivel lehet kiírtani a vöröshangyákat a játszótéri homokozóból? Már "tojásaik" is vannak!
Mit tudok kezdeni a hangyákkal?
Segítség! Szárnyas hangyák!
Mit tegyek a hangyák ellen?!
Hangyák
résekhez sütőpor,vagy pedig hypoval moss fel.
Szia!
rakj a résekbe szódabikarbónát és porcukor keveréket!Nekem ez nagyon bevált!
Naponta fel kell mosnom a gyerekszobát, mert mindig előkerülnek a hangyák. Pedig étel nem kerül a szobába.
Valami csodaszer a felmosóvízbe?
Segítsetek!
Mivel mossam fel a parkettát, hogy ne jöjjenek mindig vissza a hangyák?
További ajánlott fórumok: