Mivel lehetne megszüntetni a ruhákból a szekrény szagát? (beszélgetős fórum)
Ebben az időben nehéz megcsinálni, de nyáron mindenképpen. Először is mindent kiszedsz a szekrényből, több soron áttörlöd és hagyod kiszáradni. Persze az sem mindegy, hogy miből készült a bútordarab. Az sem ártana, ha jó szellős helyre lenne rakva, 1-1 óra napsütés nem ártana meg neki.(A napsütés fertőtlenít!!!) A ruhákat átmosni, tisztítani, szellőztetni. Levendula, dohány, diófalevél, szegfűszeg, fahéj mind mind illatosító, molyirtó.
Természetesen legyenek összhangban az illatok. Az pedig természetes, hogy az erős illatok egy idő után elillannak a ruhákból. Lehet házilag is illatpárnákat csinálni; pl. narancs, citrom és almahéjat apróra csipkedni és úgy megszárítani, nem használt textilbe kötni és úgy betenni a szekrénybe.
Rendszeresen szellőztetem a szekrényt is meg a ruhákat is. Még is érzem a ruhákon a szekrény szagát.
Hogyan lehetne ezt megszüntetni. Van valami ötletetek?
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehetne a nyelvemről megszüntetni a fehér lepedéket? Mitől van ez?
- A szekrényben álló megsárgult ruhákból hogy lehet kiszedni a foltot? Főleg a színes ruhákból, amiket nem lehet fehérítőbe tenni
- Infulenzás voltam és bár nem voltam náthás mindkét fülem eldugult már kétnapja. Mivel lehetne ezt megszűntetni?
- Mivel lehetne megszüntetni?
- Hogyan lehet megszüntetni a szekrénysorban lévő festékszagot?
- Csatornaszag jön fel a (panel) lakásba a wc hátamögött, ahol a szennyvízcsövek futnak, hogyan lehetne megszüntetni?