Infulenzás voltam és bár nem voltam náthás mindkét fülem eldugult már kétnapja. Mivel lehetne ezt megszűntetni? (tudásbázis kérdés)
Nekem kb 2 éve volt ilyen, voltam fül-orr-gégészeten, fülkürt hurutot állapítottak meg. Orrcseppet kellett használni, becseppenteni, aztán befogni az orrom, és "nyomni" kifelé a levegőt.
Ki is purcolta pár nap alatt.
ez csacsiság :)
a belsőfül szellőzik a garat felé :)
Tavaly jártam így, majdnem egész télen ez volt a bajom. :S Fülgyertya, homeopátítia, és végül elmúlt, azóta is remekül működik. Melegítsed sokat a füleidet, füleid alatt a füled-nyakad környékét, az is nagyon jó rá. Én ezek előtt kaptam antibiotikumot is rá, de nem segített semmit sem....A fülgyertya után kicsit jobb lett, de végül a homeopátia és a napi többszöri melegítés tette helyre.
Jobbulást, és kitartást! :)
Próbáltad, hogy befogod az orrod, szád, és nagyon erősen fújod kifelé a levegőt? Akkor elvileg ki kellene dugulnia a fülednek.
Jobbulást!
Az orrod a "fülön keresztül szellőzik", mármint a belső orrjárat. Lehet, hogy nem voltál náthás, de elképzelhető, hogy valami felgyülemlett a hallójárataid felé.
Ha nem múlik, menj el fülorvoshoz, nem a felszúrás az egyetlen lehetőség, hogy ott azonnal megszüntesse a dugulást!! Tapasztalat...
Szia!
Én is jártam már így. Egészen fura érzés volt.
Vettem fülgertyát, ami nagyon jól is esett, de a duguláson nem használt.
Végül úgy múlt el, hogy amikor már egyébként biztosan gyógyultnak éreztem magam, kimentem szánkót húzni (unoka), és jól megszuszogtatott a dolog persze. Fel sem tűnt, mikor "dugult ki", de elmúlt.
Szia!
Nekem tavaly anuár végén 3 hétig nem múlt el sajnos ez a füldugulás. 3 féle antibiotikum után fel akarták szurni, de azt nem engedtem, és utána 4-5 napja jobb lett.
Szóval kitartás:(
További ajánlott fórumok:
- Segítsetek Helga lányom hisztijét megszüntetnem!Én már mindent bevetettem!Mit csinálok rosszul?
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Önkéntes nyugdíjpénztár megszüntetése, a 10 éves várakozási idő után, de hogyan?
- Van köztetek olyan akinek nagyon csúnya narancsbőrös volt a lába és sikerült megszüntetnie?
- Mivel lehet a hütőszekrényben lévő kellemetlen szagot megszüntetni?
- Válthatok lakásbiztosításnál biztosítót az évforduló lejárta előtt? Megszüntethetem a biztosításom úgy, hogy nem fizetem a díjat?