Mivel lehet a macskát elkergetni, elriasztani? (tudásbázis)
na ezt megszerzem :) a petróleum is nagyon jó!B kentem a kerítést ahol átszökik és azóta nincs macsek kaki :) hurrrrrráááááá!
Köszi :)
azért nem vagyok olyan "új" itt mivel régebben tag voltam csak töröltettem magam és egy kis idő után vissza tértem :D
Szia! Az ultrahangos macskariasztó nagyon jó, csak úgy kell beállítanod a hatósugarát, hogy a kutyádat ne zavarja. Mi az Aldiban vettük a nyáron, ha emellett döntesz, esetleg megnézheted, hátha van még belőle, de a hipermarketekben is lehet kapni sokfélét.
Igen kedvesek vagyunk. :) Őszintén elmondjuk a véleményünket, ezen nem kell megsértődni.
Új vagy még itt, ezért nem tudod: aki fórumot ír ki számoljon azzal, hogy kap olyan hozzászólást is, ami nem a szája íze szerinti.
Egyébként bizonyos szintem megértem, hogy nem bírod a cicákat. Megrögzött macskás vagyok, de volt az életemnek olyan periódusa, amikor (az első gyerekemet vártam) irtóztam tőlük; féltettem a magzatomat. Beletelt pár év, mire újra képes voltam macskázni. (A fiaim is imádják a dögöket.)
Remélem, valahogy megoldod a problémát. Bár szerintem túlaggódod, ahogy annak idején én is tettem.
semmi gond csak már ki van a ..... a sok tudálékos embertől!
Bocsánat, akkor nem voltam figyelmes.
eddig nem fedtük le de kb 2 hete került a szomszédba a macsek,amikor észre vettem hogy bele kakilt le fedtem.ezt írtam
Visszaolvastam, hátha valami elkerülte a figyelmem, de nem találtam, hogy miért nem lehet a homokozót lefedni.
köszönöm szépen azoknak akik tényleg segíteni akartak és azoknak is akik azt hiszik hogy nagyon okosak és jobbnál jobb tanácsot adtak olyanba is amire nem kértem!Igazán kedves társaság van itt a hoxán!!!
olvass vissza és tudni fogod!
aha biztos ez lenne a megoldás!!!
K:Mivel lehet a macskát elkergetni, elriasztani?
V:szegény cicus...:(
Az eukaliptuszt sem szeretik, viszont mindkettő illékony és fényre bomlik, meg aztán ön az eső. Van olyan spray ami zselét képez pl. a kerítésen, és tovább tart, de a saját kutyád is zavarná.
A mi macskánk nekimegy az összes kutyának :D Rettegnek tőle :D Vagy biribarik :D mondjuk a mi macskánk az valszeg oroszlán, csak kicsi, mert idomítható :D
mondom, költözz panelbe, ott nem pisil le semmit a macska. Sőt, nem is látsz macskát.
Ha a kutya mellett bejár az udvarra, akkor atomcat ellen nincs mit tenni :D
A kagylót be lehet zárni. Akkor mi a bökenő?
nem húzom fel magam.Én csak segítséget kértem és már a kutyával meg az undoromma jöttök!Ez van nem szeretem őket!
ezt nem tudom de kórházba is volt!
Senki nem oktatott ki, csak költői kérdést tettem fel, ne húzd fel magad :D
figyi segítséget kérten nem kioktatást!undorodom tőluk és akkor mivan?
Úristen!!!!!Akkor van kenelbe amikor a gyerek kinn van az udvaron!Sose fogom meg érteni hogy miért nem a kérdésre válaszolnak egyesek!!!
köszönöm pont van itthn ki fogom próbálni!
Nem nincs elől egy féltető alatt van miden!oda csinálztunk egy kerítést!a kutya miatt.műanyag homokozó van tudjátok az a kagyló.Nem hadjuk elől a játékokat mindent össze szed az utvarból ha befejezte a játékot!
Szia, állítólag a cicák nem kedvelik a narancsillóolajat. Úgyhogy esetleg próbálkozhatsz azzal!
ezt én sem. meg azt sem, hogy hogy lehet egy macskától undorodni. :( Dehát nem vagyunk egyformák.
Soha nem fogom megérteni, minek kutya olyan embernek, aki kizárja egy kenelbe.
Ha ott a macska,párszor engedd ki a kutyát!Ha megkergeti nem fog jönni,félni fog!
Szegény kutya. Miért kell bezárni?
Pár nap szabadon hagyod, majd elszokik onnan a macska.
A 16-os hozzászólással nagyon egyetértek.
További ajánlott fórumok: