Vakondokot hogyan lehet elriasztani?Van valakinek bevált ötlete? (tudásbázis kérdés)
Lovat kell tartani. :)
A lovas házunk -mielőtt megvettük és lovassá tettük- környéke elég vakondos hely volt, odaköltöztettünk néhány lovat és a környékből mind egy szálig elhurcolkodtak a vakondok, nem bírják a folyamatos lódobogást
Lyézusom! :OOOOO
Gondolom, ha kémia, környezet és biológia óráról is kimaradtál, a flakont főleg nem olvastad el.
Én csak hallomásból tudom, a szüleim egy ismerőse mondta, neki egész jól bevált: sörösüvegeket kell leásni kb. félig. Ezek szélben "fütyülni" kezdenek, és ezt nem szeretik a vakondok.
Ez persze csak megfelelően szeles terepen működhet. Egy kikötő is csak egy bizonyos szélerősség felett kezd fütyülni.
Azt mondod neki hirtelen, hogy HU!!! Vahy, hogy HU-HU!
Ha ez sem használ, akkor vegyél elektromos riasztót! :)
Én tudom,hogy vakond,de vakondoknak hívom:DD
Ha valakinek nem tetszik,az így járt!:)
akkor is hülyén hangzik :D
(egy tévéműsor tévesztett meg.. az az ürge vezette aki a "Fekete, fehér, igen, nem" című hátékot is (RTL Klub):D 8betűs állatneeket gyűjtöttek és a vakondok nem volt jó, na m1 :D
További ajánlott fórumok:
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Cigánymeggyet szeretnék eltenni télire, ötleteket és bevált recepteket várok hogyan!
- Vannak jól bevált ötleteid a klimax okozta fejfájásra és izzadásra? /Női klimax/. Gyógyszer, hormon kizárva.
- Legyek ellen van valakinek valami bevált ötlete?
- A babával töltött idő a leghasznosabban, fejlesztő játékok. Vannak bevált ötleteitek?
- Kerítéskapú, medenceépítési tapasztalatok, ötletek, nálunk bevált