Vannak jól bevált ötleteid a klimax okozta fejfájásra és izzadásra? /Női klimax/. Gyógyszer, hormon kizárva. (tudásbázis kérdés)
Köszönöm a válaszokat. :-)
Most már a sok jóból meg kell találnom a legjobbat.
Csodás vasárnapot.
:-)
Nagyon jó és kifejezetten erre való:
[link] és csak cseppeket kell belőle használni!
Gyógynövényekből készült teák,kimondottan a klimaxos tünetek kezelésére.pl:Lady klimax tea,herb.harmónia tea,
Szója izoflavonoidokat tartalmazó készítmények: Szója vit kapszula,BIoCo szója kapszula,Klimovit kapszula.Ezek mind gyógynövényeket,nyomelemeke,vitaminokat tartalmaznak.
Nekem a Remifemin-plus bevált. Semmilyen mellékhatást nem vettem észre, de a gyakori és borzalmas hőhullámokat megszüntette. Előtte éjszaka is felébredtem 5-6-szor emiatt, nagyon fáradt voltam.
Kb. 12 nap Rem+ szedés után szűntek meg. Na jó, nem teljesen, de előtte egy nap kb 20-szor is leizzadtam, most csak egyszer.
Szia
Ne legyen anyagcsere zavar,mert az kihat az egész szervezetre.Ezt a megfelelő folyadékbevitel biztosítja.
A rendszeresség mindenben.
Lassítani a tempót.Az agyunk a lelkünk fiatal,de már a nyugodtabb üzemmódra vágyik.
Nem voltam klimaxos és most sem vagyok az.
Ja! Kiegyensúlyozott párkapcsolat.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki
- Sokat fáj a gyerek feje. 9 évesnek adható fejfájásra gyógyszer, vagy mit ajánlotok?