Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót? (tudásbázis)
Kíváncsi vagyok. Láttam itt is "zöld löty" nevű írásokat, talán az lenne? Tudjátok még mi izgat, láttam, hallom, vannak akik valami zöld trutyit isznak talán algát. Tisztít fogyaszt, gondolom tölti a gyomrot, mozgatja és mossa a beleket remélhetőleg. Állítólag a Pokrivtsák Mónika is ettől fogyott le és ezzel tartja.
Ki tudja pontosan mi ez? Hol és mennyiért szerzik és hogyan is hat? Eléggé természetes?
Túl sokáig volt Gyurcsány közelében.
Tőle én is fogyok.
Mitől fogyott le ez a híres ember, mitől fogyott le az a híres ember? Akik még ráadásul kövérek sem, sőt túlsúllyosak sem voltak soha!
Mitől fogyok én le, aki nem is híres és ráadásul még kövér is!:??
Szerintem nem, de olvasd el ezt, hátha segit!
Juharszirup - az édes vitamin
Senki nem tudja pontosan, hogy mikor fedezték fel az indiánok azt az egyedi ízt és különlegességet, melyet a juharfa nedve ad a tavasz első heteiben. Mindenesetre, mikor a francia telepesek kezdték benépesíteni a Szent Lőrinc folyó völgyét a 17.-18. században, hamar rájöttek, hogy az erdők könnyen hozzáférhető, ízletes édesítőszer-forrást rejtenek.
Csupán lyukat kellett fúrni egy legalább 40 éves juharfába, egy vödröt helyezni a lyuk alá és várni, hogy a nedű kicsöpögjön. Szakértői számítások szerint ezen csapokon keresztül a juharfa nedvének csupán 10%-a nyerhető ki a tavaszi rügyekből, ezért nem káros a fa egészségére.
A juharfa nedve nagyrészt vízből, 3-5%-ban cukorból, ásványi anyagokból és egyéb tápanyagokból áll. Québec szélsőséges klímája miatt a juharfának egy rövid, de gyakran igen meleg nyár alatt kell energiát felhalmoznia, méghozzá keményítő formájában, mely a fa gyökereiben raktározódik. Mikor eljön az idő, hogy a fa felébredjen hosszú, téli álmából, a keményítő 100% természetes cukorrá alakul.
A juharfa nedvét koncentrálni kell, hogy szirup készüljön belőle - 40 liter kel! 1 liter sziruphoz. A hagyományos módszer szerint a nedvet hatalmas edényekben és kádakban forralták. Az utóbbi időben a szirup-készítők a fordított ozmózist kezdték alkalmazni a szirupkészítés során, e módszerrel tisztítják a vizet a világ számos országában.
Az így nyert szirup igen különböző lehet színre és ízre nézve, melynek minősége magától a fától függ, illetve az időjárási viszonyoktól. A sötétbarnától a világos borostyán színűig bármilyen lehet. Általában minél sötétebb a szirup, annál erősebb az íze. Innen ered a juharszirup osztályzási rendszere, A-tól (a legvilágosabb) D-ig (a legsötétebb). A sötétebb szirup általában alkalmasabb főzésre, de sokan részesítik előnyben a világosabbat, melyet palacsintához és egyéb ételekhez fogyasztanak. De ez már csupán ízlés, és nem minőség kérdése, a sötétebbek ugyanolyan tiszták és ízletesek, mint a világosabbak.
A juharszirupot sokáig kizárólag létfenntartás céljából állították elő. A québeci földművesek néhány tucat, de nem több, mint száz fát csapoltak meg, hogy elegendő édesítőszerük legyen a következő tavaszig. A "cukor szezon" volt az ünnepségek időszaka, mikor a visszatérő napot üdvözölték, összegyűltek a cukorkunyhókban, ahol a nedvet sziruppá forralták, népdalokat énekeltek, táncoltak, és hatalmas mennyiségű palacsintát, babot és sertéshúst fogyasztottak, persze mindent dúsan körítve juharsziruppal.
Édesen is egészségesen
Az emberi szervezet másképp dolgozza fel a juharszirupot, mint minden más édesítőt, például a kukorica szirupot, vagy a közönséges cukrot. Ezek a termékek megterhelik szervezetünket, míg a juharszirup számos fontos vitamint, aminosavat, ásványi anyagot tartalmaz.
Vitaminok: PP-vitamin( niacin ), B5 .vitamin pantoténsav), B2 ( riboflavin ), folsav , B6 - vitamin, Biotin , A - vitamin .
Az A vitamin szerepet játszik a látásban , a bőr karbantartásában , és az immunrendszer működésében .
A panthotén-sav az emberi test növekedésében játszik igen jelentős szerepet.
A riboflavin a test energia - háztartását tartja karban.
szia!
Szerinted mivel helyettesithető a juharszirup?
Mézzel lehet próbálkozni?
Fogyókúra juharsziruppal
A kúra elősegíti a szervezet immunrendszerének megerősödését és egyúttal a tisztulását is .
A kúra megfelelő alkalmazása esetén heti 3 - 5 kg fogyás várható . Több mint egy heti kúra alkalmazása esetén célszerű kikérni háziorvosunk véleményét.
Alkalmazható olyan könnyített kúra is , ami mintegy 30 napon át tart, és a lényege a vacsora kiváltása a szirup oldattal.
A kúra elősegíti a szervezet regenerálódását, felbontja a szervezetben feleslegesen felhalmozódott zsírt, és ezzel elősegíti a mindennapos jó közérzetünket, és növeli a munkateljesítő- képességünket .
ADAGOLÁS
37.5 ml juharszirup
1 citrom leve
csipetnyi fehér bors , vagy csípős paprika
0.5 liter víz
Öt napon át szilárd táplálék nem fogyasztható, esetleg kevés gyümölcs megengedett. Normál étkezésre való visszatérés esetén egy-két napig szirup és gyümölcs egyaránt bőven fogyasztható.
A kúra alkalmazásához szükséges szirup mennyiség : 1.2 Liter
Könnyített diéta: Vacsora helyett egyszeri adag 30 napon át.
[forrás: Hungarom-Europe-2000 Company]
Miért? Lefogyott Batiz András 10 kilót???
Miért fogyott le Batiz András 10 kilót?
Lányok!
A mindmegette.hu-n olvashatjátok az egyéb diéták között a juharszirupos fogyás. Sok sikert!
KOnkrétan a NEERA-ról van szó, neten rendelve 18 000FT a boltjukban 16 500 FT.
Ez egységcsomag a 10napos kúrához, de külön is megvehető a szirup, illetve a paprika (ebben a csomagban benne van a könyv+paprika+3doboz ital). Ehhez már csak a citromot kell megvenni, s ez elég a 10 naphoz.
Én nem csináltam, de fitnesszel foglalkozom, ott többen (edzőteremben) s látványos a fogyás, még úgy is, hogy elvileg ez a méregtelenítést szolgálja nem a fogyást.
Remélem segíthettem:)