Mivel fogyott le Győzike? (beszélgetés)
1.Nem jutott kajára pénz
2.Szikével
3.Bogyóval (régen csinálta olvastam,majdnem fekélyt kapott tőle)
Tuti nem kitartással :)
A média elégé felfújta ezt a dolgot,nagy cucc fogyott 30 kilót na und?
Más lehet jobban megküzdött a sikerért és még sem verte nagydobra!
Nem kell annyit zabálni!
Szerintem felesleges a gyomorgyűrű.
Az én férjem 155 kg volt,és a 90 napos diétával lement 125 kg-ra. Mindezt 90 nap alatt.
1 év alatt kicsit visszament,de még most is csak 130 kg,és újra diétázik.
Ez sokkal egészségesebb dolog,és nem kínzó.
100%,hogy GYOMORGYÜRÜVEL!!
DE NE,HOGY AZT HIGGYÉTK ,HOGY KÖNNYEN MENT NEKI.
ÉN TUDOM,MERT APUNAK IS VAN!!
APU 165kg VOLT,EGY ÉV ALATT LEMENT 130kg-RA!MINDENT CSAK PÉPESEN TUD MEGENNI!
NAGYON KEMÉNY!!
Nem kell nézni a "cigány purdét"én sem nézem,kapcsolj másik csatornára.Nem szeretem a rasszista
megnyilvánulásokat.A cigány is ember -szerintem!
Ugy gondolom,mivel a pénze meg van hozzá,biztos
hogy gyomorgyűrője van.
annyira sötét,hogy az mááá gáz!
de bejjaasszon is!
esztkecsinánie!:)
Szika!
Azt hiszed a gyomorgyűrűvel nem kell kűzdeni? Talán még többet szenved egy gyűrűs mint aki önerőből akar lefogyni, bár ez is önerőből van..ugyanúgy kell sortolni..szenvedni, izzadni!!! Csak tudod annyi a külömbség, amit senki nem mondd ki, csak drasztikusnak nevezi..hát tudo mitől drasztikus? Hogy tudod hogy csak ugy fogyhatsz le, hogy úgy kelsz ugy fekszel le mindennap hogy az van az eszedben hogy ha olyasmit eszek akár bele is halhatok... És itt választassz hogy lefogysz, maradsz kövér, vagy halálra zabálod magad szó szerint mert a gyűrűvel más mintha nincs!! Ugy hogy megkérlek hogy amíg nem tudod hogy milyen ne jelets ki ilyen mert ugy hangzott minha csak egy kis szar műtét és magadtól lefogysz!
Nem érdekel Győzike!
Külömben meg a zsírját szívatta le!
Csak reklámozza a fogyasztó bogyókat,jó pénzért!
Neki az akkarat erreje 0
de a pénztárcája az feneketlen...
-//-
egyet értek kit érdekel Győzike??
Biztos, hogy gyomorgyűrűje van. Anya egyik kolleganője volt az ameszteziológus a műtétnél. De csak 3.ra sikerült megcsinálni, mert kétszer ugrott le az asztalról és elszaladt. :)))))
Szóval szemétség, hogy közben meg azt hirdeti, hogy gyógyszerrel sikerült. Sőt Ugyanez a csaj volt bent, mikor a romantikos Katinkának tették be a gyűrűt, aki viszont állítólag a Norbi féle módszerrel fogyott le. Ennyit a szavahihetőségről. Hát mennyivel jobban hangzik, hogy önerőből küzdötte el magát idáig. :)) És szintén tervben van már neki a plasztika, mint, ahogy a csajnak is megcsunálták már elég régen. Csak szintén nyúl, és nem mer elmenni. :)))))